Alinamoms Kızlar 2 gündür takip ediyorum stresten mi bilmiyorum ama günde 3 4 kere adet olucakmışım gibi rahimde bir ağrı oluyor sonra kendi kendine geçiyor anlamadım bu kasılma gibi bişey de değil bu tarz bişey yaşayan var mı.? 🤦🏻♀️
Dilaam Alinamoms benim ilk gebeligimde doğumda suni sancı takıldığında adet sancısı gibi ağrılarım başlamıştı sonradan artınca tabi çok farklı daha şiddetli ama belki acilmaniz falan oluyor olabilir bu ağrılarla ihmal etmeyin mutlaka doktorunuza soyleyin ve muayene olun
Ozlem23 Alinamoms benimde oluyo arada afet olacakmisim gibi ama çok şiddettli değil ama ben 33 haftaligim doktor yalancı sancıların olur artık normal demisti bı soyleyin doktorunuza bence
34_21_23 Alinamoms merhaba 29+5 günlük hamileyim daha 2 saat önce bile oldu adet sancısı benzeri. Normal diyor doktorum
Alinamoms Buseylmz bende öyle düşünüyorum çünkü bu haftadan sonra sanırım ağırlık olarak baya hızlı büyüveklermiş 🤦🏻♀️ yani inşallah öyledir sizde 29 haftadamısınız.?
Alinamoms momy_95 sanırım artık bu saatten sonra devamlı biyerimiz ağrıyacak. Bu hafta ilk defa gece sol bacağıma kramp girdi.
Murbudak Haftadayim ayni durum bendede var bugün erken doğum riskim olduğunu ogrendim tabiki yalancı kasilmalar oluyor ama yinede doktorunuzu bilgilendirin
Alinamoms Murbudak daha cumartesi kontrolüm vardı herşey yolundaydı. O yüzden kötü bişey olucağınu düşünmek istemiyorum.
Ekinci-ada12 Alinamoms kesinlikle 31 deyim inanılmaz dediğin gibi ağrım oluyor belime atıyor göbeğim sertleşiyor
Alinamoms Ozlem23 benimde o kadar şiddetli değil ama var yani 2 3 kez gelip gidiyor yatınca geçiyor özellikle ayakta durunca yada ağır kaldırınca oluyor 🤦🏻♀️
Ozlem23 Alinamoms evet benimkide bı sure uzaninca geciyo yalancı sanci olabilir bence ulaşın doktorunuza