Ozge2805 Yoncaglseven tövbe yarabbim yok canım böyle şeyler ben geçen magnum yedim yok saç kesilmesi bebeğin ömrünü kısaltır sanki kaş bıyığı almıyormuşz gibi böyle şeyler hurafe insanların uydurması 🙄 Mes
PelinAtes Yoncaglseven ilk aserdigim şeylerden biri ayıptır söylemesi az önce yine canım çekti yedim. Ama ETSİZ olması şartıyla yiyebilirsin çünkü et biliyosub çiğ olunca büyük sıkıntı. Her şeyi iyice pişirmek gerekiyor bı de iyice yikamak
PelinAtes Kizlar ben hamile olduğumu bilmiyordum midye yedim bişey olur mu acaba ya aklıma takılıyordu zsrerli diyorlardı
MeliSeliMelih PelinAtes olmaz canım merak etmeee ben 8 ay boyunca ne okuduysammkafama taktım gece gündüz delircek gibi oldum ama son ayımı rahat geçirmek istiorum 😂
MeliSeliMelih Yoncaglseven ben her gün yiorum hatta şu an elimde 😂 çok şükür 34. haftamızdayız bi sorun yok 🧿 bu hamilelikte nasıl bişieymiş arkadaş her şey hurafe yeter okuya okuya psikolojim bozuldu vallahi 😄 pırt yapma çiş yapma bebek çıkar fln demiolar iyi 😂😂
PelinAtes MeliSeliMelih ayol hiç sorma kocam şunu yiyelim diyor bakmam lazım diyorum bunu yiyelim diyor bakmam lazım diyorum 😂😂😂 o kadar alıştı ki kahve almaya gitti bana kafeinsiz almış gelmiş 😂😂😂😂 neyse bende fırsattan istifade nazlaniyorum
MeliSeliMelih PelinAtes kafayı yemek üzereydim sonra annem kızdı bana 😂 her şeyi soruodum ben şunu yaptım bişi olur mu diye annemde bebek 8 aylık oldu şimdi doğsa doğar hiç bişeyi değiştiremezsin dedi 😂 ne hurafeler döndü burada oludukça ağladım 😂😂😂😂
MeliSeliMelih PelinAtes bugünde biri yazmış neyi kafana takarsan başına gelir demiş durdum bide ona ağladım çünkü her okuduğumu taktım kafama 😂😂😂😂
Saripapatyam1 Yoncaglseven inanmayın yaa ben ilk çocuğumda da yedim bunda da yiyorum kızımda şimdi dondurmayı çok sever hatta😂
PelinAtes MeliSeliMelih AGLADİN Mİ HAHAAHAHAHAHHAAHA YA DUR annem dedi ki dün, cizgi filmlere ağlaman başladı mı dedi. Durdum durdum evet derken ağlamaya başladım HAHAHAHSAAHHHAAAAA AY tövbe ya
melzey Yoncaglseven ay allahım lütfen bu cahillere itibar etmeyin. Tabiki canın istiyorsa dondurma yiyeceksin bu ne ya yok çilekli yersen kızarır yok limonlu yersen sararır. Ye doya doya bişicik olmaz