Deryabsrn Kızlaarr bebeklerinizin yatak çarşaflarını falan serdiniz mi naptınız nasıl ilerliyorsunuz?? Ben 32. Haftamdayım napsam bilemiyorumm
Asyakuzusu Deryabsrn Ben hazırladım canım. Sallanan beşik içine babynest almıştım. Zaten tülüde var beşiğin. Kapanıyo. Tozda gelmiyo canım
Ecmelbeyza Deryabsrn yıkadım ütüledim serdim üstüne de minik pike çektim toz olsa da pikeyi kaldırır atarız makineye tamamdır ya nolur nolmaz sonradan elimiz ayağımıza dolaşacağına
ug_fa-3diplomalianne Deryabsrn bende 32+3 deyim heyecanlı ve sabırsızım ben beşiğini serip hazırlayalı çok oldu üstüne tülünü kapattım bide kendi yatak örtümü iki kat halinde üzerine örttüm arada açıp bakıyorum beyaz olmasına rağmen ne kirlendi ne toz oldu
Ozlem23 Deryabsrn ben bişi sermedim gelince sereriz en kotu zaten gelir gelmez yatağa yatmayacak diye düşünüyorum
Brcklc Ben 35 de yıkadım serdim şimdi 38 im beyaz diye hep.toz olmuş tekrar dün yıkadım utuledim doğuma giderken sericem yada enkotu gelince annem hazır serer toz oluyor bence gerek yok.pandemide zaten kim gelicek bı dakikalik iş sermek