Tucenur Kızlar merhaba 8 aylık bebegim var ve ben hamileyim kan testi sonucum 2022 cıktı 5 haftalık gebelik sizce doktora gitmelimiyim 1 hafta daha beklemelimiyim kalp atısları için ilk bebeğimde duymustum 5 haftada ama saglık ocagı bekle dedi
Deletedmom_5 Tucenur ben 7. Haftada duydum bence sen yinede git. Gitme diyenleri anlamıyorum bir sorun varmı yokmu doktor anlayacak sonuçta
Ersev06 Ben 5+0da gittim sadece kese göründü bebek ve kalp atışı görünene kadar öldüm öldüm dirildim resmen bence bekle ama vajinal bakarlarsa bebilte kalp atışıda görünür sen bilirsin canım
Tucenur Deletedmom_5 dogru bnde bu nedenle gitmek istiyorum cnkü ilk gebeligimde düştü ikincisinde sükür sorun yoktu Bundada olsun istrmyrm
Deletedmom_5 Tucenur Valla ben ögrendigimde 3 haftalikti kalp atisi duyulana kadar iki haftada 1 gittim bence bekleme ne olur ne olmaz her hamilelik aynı değil
marysmom Kendinizi strese sokuyorsanız gidin ama sterese sokmuyorsanız beklemeniz daha iyi olacaktır. Bir sağlık probleminiz yoksa