Dilekaltin Tugba6161 baş edecek bi çözüm bulamadım ve bununla yaşamaya alıştım 🥺 resmen uyuşuk parmaklarla geziyorum, doğuma 9 gün kaldı sabrediyorum sadece.
Alinamoms Tugba6161 YouTubeda egzersizleri var canım ben bu şekilde başa çıkabiliyorum. Bu egzersizleri yapmadan önce zordu ama egzersiz ve buz uygulmadan sonra şimdi biraz daha iyiyim.
Busra34ybg Tugba6161 baş edemiyorum ama mecbur canım resmen bıçakla bisey kesemiyorum elektriklenme oluyor elimde özellikle sabahları uyuşma şişkinlik çok oluyor
Asyakuzusu Tugba6161 Ya varya sonrasında çoğu gebede geçmemiş kalmış birde ya🤦♀️ Benimde her gece uyuşuk ve şiş
Tugba6161 Dilekaltin kaçıncı ayınızda başladı? Ben şuan 22 haftalığım ve yaklaşık 2 aydır var bende. Geceleri uyku uyuyamıyorum artık son zamanlarda parmaklarımın uyuşukluğu hic geçmiyor.
Tugba6161 Alinamoms avuç içinde ağrı oluyormu?? Egzersizlerin ona faydası varmı?? Bende uyuşan parmaklarıma buz uyguluyorum ama avuç içime deydiğinde sanki elektrik çarpıyormuş gbi oluyor@Tugba6161#14136766
Alinamoms Tugba6161 bileğimden aşağısı komple elim uyuşuyor benim yansa ve kesilse hissetmem o derecedeydi ama bu egzersizler gerçekten faydalı özellikle gece dikkat edilmeli atel kullanabilirsin. Ama bence gerek yok soğuk uygula devamlı.