Hanif Menalduygukaba kızım sen kimsin Allah aşkına ne bu özgüven. Bak iki saattir sana diyorum ki SA NA NE anla diye hecelere ayırdım artık 🤦🏻♀️ İstediğim yerde doğururum senden izin mi alcam.
Menalduygukaba Hanif tıbbı istemiyorsan git ebe tut dedim bende onla tuzla 🤣🤣🤣 gece gece ne keyiflendim ya
Menalduygukaba Menalduygukaba allahı böyle boş işlerinizle meşgul etmeyin daha büyük dertler var tuzlamaya gelincede ne yaparsanız yapın
Hanif Menalduygukaba Valla Rabbimi karıştıran ben değilim sensin şimdi sus 🤫 biz de zaten istediğimizi yapıcaz yani sen boşuna yoruyorsun parmaklarını 😂
Hanif Menalduygukaba evet dimi ama sen 2 saattir böylesin onu napcaz🤦🏻♀️😆 benden önce burada zaten tartışıyordun demek ki neymiş tatmin olmaya ihtiyacı olan senmişsin😂
Hanif Menalduygukaba ahhh ahhh sen hep böylesin sanırım üzerine vazife olmayan herşeye burnunu sokuyorsun 😁😁 ama bence unutulan ben değilim çok şükür böyle düşündüğüne göre bence sensin 🤦🏻♀️
Hanif Menalduygukaba sen bence artık haddini bil ! Müslümanlığı öğreneceğim en son kişi sensin. Elhamdulillah zaten müslümanız.
Menalduygukaba Menalduygukaba kız vurma kafana daha da aptal olucan neyse bu gecelik yeter uykum geldi
Hanif Menalduygukaba aptal diye biz senin gibilere diyoruz tatlım 😁 kendi yazına cevap yaz sen anca hadi sen işine bak artık😆🤫🤫🤫
Gozdealpu Cekuli tuzlamak denilen şey çocuğu tuz gölüne sokmak değil. Bir kova suya bir avuç tuz atmaktır. Burada reyhanlama da yapılır sürme de çekilir. Bulabilen karınca yumurtası da sürer.
Cekuli Gozdealpu ben tuzlamak ne bilmiyorum diye bir şey mi demişim ? Yada çocuğu tuz gölüne sokuyosunuz felan ?
Hanif Menalduygukaba 25 yaşındayım tatlım emmeyi bırakalı çok oldu şimdi kızım için içiyorum bol bol. Sende iç biraz beynine oksijen gitsin.