Hamileyim-mutluyum Meltematlms Suwen den aldım canım pijama üst ve sabahlık foto bulursam atarım buraya
Sibelezgi Meltematlms ben hicbirsey almadim ya zaten ceyizde birsuru sey alinmisti 9 kilo alinca ben evdekileri giyecegim yoksa bende alirdim guzel dugmeli 2li takimlar var ama evdekileri deneyip almak daha mantikli zaten cok uzun sure giyilmiyor o takimlar
Bsmlh Emnemrahf yüzde yüz pamuk ben cok begendım onlar beden herseyı kendı daha iyi biliyorlar kım görse bayıldı hatta arkadaşlarımda aldı gebe olanlar
neslihanuz- Lohusa sepetinden bakabilirsiniz çeşitli markalar var kaliteleri çok güzel. Cossy bu aqua butikte de kaliteli ürünler var .
derinsart Meltematlms lcwdan 2 pjiama takımı 1 emzirme geceligi aldım trendyoldan gecelik+sabahlık lohusa seti aldım beyaz foto icin kalitesini pek beğenmedim ama fiyat olsrak da en uygunu oydu👀 zaten bikez giyilebilcek bisey
NeeSalman Meltematlms canım LCWaikikiden almıştım oğluma hamile iken geceliği de, sabahlığı da, pijamalarımı da. Yine LCWaikikiden alıcam çok şık gecelikler ve pijamalar var en fazla da 90 TL. Değişim falan da kolay oluyor ya da iade.
NeeSalman İnstagram butiklerinden de aldım ama kalitelerini beğenmedim geri de almadılar elimde patladı.
Ezgicann Nena gecelik diye birsey aldım 75 liraya mavi onu açılabilen lohusa takımı yüzde yüz pamuk yumuşacık ben memnum kaldım o kadar para vermek çok saçma bana göre lohusa takımı diye
Hamileyim-mutluyum Hamileyim-mutluyum tek fiyatını hazırlamıyorum canım 2 takımı 250 ye almıştım %70 indirim vardı