Birsen2906 Kızlar bu kadar net varken yanlış çıkma ihtimali varımdır adetime 4 gün var 🤭 4 aydır deniyoduk bu ay ovulasyon testleri almıştım nisanda kullanayım diye ayyy eğer varsa birine vereceğimi demiştim testlerimi🤗 sizceeeeeeee test doğru mu 🥰
Aysobaciniz Birsen2906 bebiş geliyor rabbim hayırlı etsin inşallah 💐 en yakın zamanda kan baktırın en sağlıklı sonucu verir
Zeynepela1 Hayırlı olsun canım benim ☺️Benim bundan silikti kan vermeye gittim değerim 100 lü birseydi.ıkı haftalık dendi bende 3 gün varken yapmıştım bu testten.6. Haftama kadar bekledim gittim kesesini ve kalp atımı duydum geldim 😁
Elifdikel Birsen2906 aaa ne güzel büyük ihtimalle doğrudur kanda vermissiniz bu teste göre 50 üzeri çıkabilir sonucunuz benim bundan silikti 30 çıkmıştı :)
elifinannesiiii Hayırlı olsun☺️🙏🏻 Benim bundan çok silikti ilk kan verdiğimde 186 idi sizinki büyük ihtimal 300 küsür çıkar😄
citlenbigim2212 Birsen2906 hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım😊 el sallıyor sana bebiş
prensesimbenim_ Birsen2906 canım benim bundn cok silik cıkmıstı kan testi yaptıgımda 6 bin küsürlerde cıkmıştı sımdı ise 17 haftalık hamıleyim büyük ihtimalle sende hamilesindir Allah hayırlısını versin ❤️🙏🏻