Happy121 Kızlar tüp bebek transferi sonrası belirtiniz oldu mu ? Olduysa nelerdir kaçıncı gün oldu ? Bilgi verebilir misiniz ? Yada transfer olup hiç belirti yaşamayıp hamile kalan varmı ?
Gulce5038 Happy121 hep göğüs agrım oldu kasıgımda pıt pıt kanatlar cırpıyodu ama ben korkuyodum ilaçlardandır dye umut bağlamak istemiyodum ama megerse belirtilermiiş☺️
eebru- Happy121 tek belirtim 6. Gun yerlesme kanamasiydi ama benim islem sonrasi ilk 2 gun de lekelenme olduğu için yerlesme olduğunu anlamadim test pozitif cikinca anladim
Girlsmomm Happy121 benim 5. gün embriyosuydu 5-6 gün sonra yerleşme kanamam olmuştu çok az peçeteye kadar bi daha gelmedi ama adet sancısı gibi sancı çektim başka belirtim olmadı umarım sizinki de tutunmuştur 🤲
Happy121 Gulce5038 bizim ki 3. Gün embriyosu iki transfer birisi kaliteli diğer orta derece dediler ama 😏
Gulce5038 Happy121 bölünmeye devam eder de üçüze çıkarsa seyret o zaman gebeliği😂😂. Bazen iyi denılen tutmuyo orta tutuyo kafanıza takmayın derim
Gulce5038 Happy121 test günü yaklasırken kasık agrılarım arttı ben adet olacam bitti dedm bu sebeple de 10. Gün kan vermedim dokuzuncu gün kan verdim negatifse önce kendimizi hazırlayalım diye ☺️
ratatosk Happy121 sıfır belirti ile 10. Günde kan testi ile öğrendim. Belirtiniz yoksa endişelenmeyin stres yapmayın belirti herkes yaşamıyor
Busra34ybg Happy121 sadece adet olucakmışım gibi belirtiler yaşadım canım bel ve kasık ağrısı onun dışında bi belirtim olmadı hatta tutmadı diye düşünüyordum adet olurum sandım
KdryFth Happy121. Bende tüp bebek hamile olduğumu. Dün oğrendim adet belirtileri vardı belim biraz tutulmuş gibi ağrıyordu
mercimeginanne Happy121 ben hamile değilim diye kan verdim hiç belirtim yoktu ama hamileymişim :) belirtiler kişiden kişiye değişir. Test gününüzü bekleyin :)