Minik_kalplim_ Hanımlar ne diyorsunuz karısından dayak yiyen adam🙄18 yaşındaki kızım 40 yaşlarında biriyle evlenmesine🙄 neler oluyor bu hayatta 🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🥴🤧
Aysum Minik_kalplim_ bende izliyorum şaşirmiyorum artik zivanadan cikti hersey nereye gidiyor bilmm 🤦♀️
esra572 Minik_kalplim_ netflix sözde aile yapısını bozuyordu bunlar ne anacığım birde köyde yaşanan olaylar hep iğrenç gerçekten normalmiş gibi sunuluyor ben izlemiyorum izlemiyorum
Minik_kalplim_ Aysum hiç deme ya 18 yaşındaki kzıın ne işi var o kadar büyük adamla Bu zamanda çocuk yetiştirmekte zor 😏
Asyakuzusu Minik_kalplim_ Kız iş günaha kaldıysa senin izlediklerinde masum değil🤣 hamileyken izleme bence
Aysum Minik_kalplim_ aynen bide kacan kaçana artik ailelerinide dinleyen yok nesil degisti biri sanliurfa biri gaziantepte esrada iyi topluyor valla arkalarini sabir versin 🙊
Minik_kalplim_ Asyakuzusu ya ben izliyorjm akşama kadar unutuyorjm zaten 😂 aklımda kalmıyo bide kafasına bişey takan biri değilim ben 🤷🏻♀️🤦🏻♀️😂😂
Uras006 Minik_kalplim_ 18 yasindaki kizin annesi adamin yasini 30 yas diye biliyormus arada ki yas farki 30 bile olsa cok fazla gibi geldi bana hic mi uyarmadin be kadin hic mi karsina alip konusmadin cok kotu bi dunyadayiz 13 yasinda kiz kardesim var cok korkuyorum Allah korusun 😞
Minik_kalplim_ Uras006 aman Allah korusun çocuğu çok serbest bırakmamak lazım ya davulcuya ya zurnacıya demişler nede olsa.🤷🏻♀️