Ozlemre96 Ankara sehir hastanesinde detaylı ultrason yaptıranlar gün içerisinde detaylı ya doktor yönlendiriyor mu bilgi verirmisiniz
Demir06 Ozlemre96 muayene oluyorsunuz istek yapıyor doktor.randevu alıyorsunuz ama geçen hafta en erken mayıs sonuna randevu veriyorlardı
Zhr_cfrdmr Ozlemre96 doktor yönlendiriyor canım ben17 aralıkta girdim hemen git gününü al bayaa geç tarihe veriyolar
Reyhannnyu 3′lü test icin gttigim gün randevu aldim 1,5 ay sonrasina verdi. Erkenden alin hemen doluyor. Dünde girdim detaylı ultrasona.
Ozlemre96 Reyhannnyu şuan 19 haftalik hamileyim 14 nisana aldım randevu ben gün içerisinde ayrintili ya yönlendirilir diye düşündüm o zaman randevu günümü daha erkene alayım
Buss1 Reyhannnyu merhaba sonucunu gün içerisinde alabildiniz acaba doktor 1 saat sonra çıkar sonra yanıma gelirsin dedi ama
Reyhannnyu Ozlemre96 14 nisana doktorunuzami randevu aldiniz ayrintiliyami ben onu yanlis anladim galiba.
Demir06 Ozlemre96 bence şehir hastanesine giderek vakit kaybetmeyin gününüz geçmiş oluyor,ayrıntılı usg nin randevusu gelene kadar.Anladığım kadarıyla 14 nisana doktora randevu aldınız.14 nisanda doktora gitseniz en erken haziran ortasına ultrason randevusu bılabilirsiniz
Reyhannnyu Ozlemre96 Bende 22 haftalik yaptrdim. Detayliya girdiniz gün kendi doktorunuza randevu almaniz lazim sonuc ona gidiyor çünkü.
Ozlemre96 Reyhannnyu daha doktora aldım 182 den direk ayrintiliya vermiyorlar doktor yonlendiriyormus
Reyhannnyu Ozlemre96 Evet ayrintili randevuyla vermiyo ama bende sira bulurmusunuz bilemedim. Haftaniz gecebilir.
Demir06 Ozlemre96 zübeyde hanımda sıra buldum ben daha doğrusu aradım muayeden 3-4 gün somrasına sıra veriyoruz dediler yarın muayene randevum var.
Ozlemre96 Demir06 acaba güzel ilgileniyorlar mi çünkü normal ultrasonda bebeğin kalbinde parlaklık gördü doktor ayrintili kesinlikle yaptır dedi kafamda soru işaretleri kalmasın diye araştırıyorum
Demir06 Ozlemre96 bilmiyorum malesef bende ilk defa gitcem ama tecrübeli bir yer,herhangi bir risk durumum yoktu bebekle ilgili özele 500 tl gibi bir rakam vermek istemedim,siz durumunuza göre değerlendirin tabiki
Ebru1208ahmet Ozlemre96 bende görüldü cnm detaylıda sadece kalpte parlaklık doktor tek bulgu olduğu için bir anlam ifade etmez dedi fetal ekoya göründüm çok şükür bir sorun çıkmadı
Reyhannnyu Ozlemre96 Benimkine bayan bir doktor bakti cokta guzel ilgilendi sagolsun. Bana gosterdi kilosunu söyledi. Cinsiyetini söyledi. 2 tanede fotosunu verdi. Sizde ona denk gelirsiniz inşallah. Ben cok tedirgin gttim cunku doktorlardan memnun kalamdimda bi turlu. 5. Aya grdik ilk kez detaylida ultrason fotosunu alabildim.
Ozlemre96 Ebru1208ahmet benimde sadece kalpte parlaklık gorundu 16 haftalik iken detaylı ya gireceğim karar veremedim özel mi devlette mi yaptırsam