Sevildncr Merhaba anneler hastane çantası için kilitli poşet koroplast büyük boy aldım ama bunun daha büyüğü yokmu ki siz ne aldınız kullandınız battaniyesi ile takımlar bir poşete sığmıyor
bus91 Sevildncr ben organizrler var int Trendyol aldım valiz içi düzenleyici diye geçiyor beZini falan herseyını ayrı ayrı koyduk
Burcuseyy Sevildncr bende şöyle düşündüm bebişin esyalarini vereceğim kilitli poşet yerine hani mağazalardan birşey aliriz kıyafet poşetli olur öyle.birseye koyulabilir.
Bsmlh Sevildncr ben o yüzden üstü delikli ufak hırçlar aldım cnm hem üst delikli gözüküyor hemde cok düzenli oldu alas ev tekstıl hatta aynı fırma trendyolda daha uydun balız içi düzenleyici
hbsbyksr Bende koroplast Büyükanıt kullandım sadece kalın battaniye sığmadı. Onu da valize direk koydum. Bence aldığınız yeterli.
mercimeginanne Sevildncr bende koroplastın büyük boyunu aldım battaniyesiyle birlikte takımı sığdı içine sıkıntı yaşamadım :)
Ecmelbeyza Sevildncr Vakumlu hurç gelmişti ufak boy ondan almıştım tam hastane çıkışı battaniye falan sığdı . Naylon çanta varsa ona koy ağzını kapat üstüne de kağıt yapıştır doğumda hemşireye verilecek diye .