Ayse_ayhan12 Kızlar oksapar iğne kullanan var mı aranızda bana bu gün yazdı Dr ama nasıl kullanacağım hakkında pek bir bilgi alamadım doktordan
Denizyildizii Ayse_ayhan12 göbek deliğinden 3 parmak ileriye sağa ve sola uygulanır. Kolonyalı pamukla uygulayacağınız yeri silip iki parmagınızla sıkın ve uygulayın. Karın kaslarınızın gevşek olmasına dikkat edin hergün aynı saatte uygulayın
Zezeeeyyldrm Ayse_ayhan12 youtubede var bir cok yapilis sekli gobekten en kolayi ben gobekten vuruyorum.
Lokumcuk Ayse_ayhan12 göbek deliginin 4 parmak sag ve sol taraflarına dönüşümlü olarak kullanabilirsin ben 8 aydır kullanıyorum morarmam cok olmadı damara denk gelmediği sürece. Öncesinde iğnenin havasını alın. kolonyalı pamukla karnınızı silin ve yavas yavas enjekte edin. Daha sonra da kolonyalı pamugu üzerine bastırın 20 saniye falan.
Muratnannesi Muratnannesi e nabız a gir canım sen orda reçetelerim var oraya bir bak. Günde 1 kez büyük ihtimal ama riske atmamak lazım. Uygulama kolay hemşireyim tarif ederim ben
Ayse_ayhan12 Denizyildizii öncelikle çok teşekkür ederim son bir soru daha sormak istiyorum sabah yada akşam istediğim zaman diliminde yapabilir miyim yoksa illa akşam yada illa sabah mı yapmam lazım?
Muratnannesi Lokumcuk iğnenin havasını alma canım amaç son hava girip ilacın geri çıkmaması. Zaten havası minicik. (hemşireyim)
miniko_2308 Lokumcuk merhaba, ben de 4 gündür kullanıyorum ancak iğnenin kapağını çıkarır çıkarmaz ucundan bir damla çıkıveriyor bu normal mi? 3 kere kendim yaptım ilk ikisi çok iyiydi üçüncüsü mosmor oldu acaba damara denk geldiği için mi öyle oluyor?
Denizyildizii Muratnannesi o zaman e nabızdan bakın. Genelde günde 1 kez veriyor. Tabi kişiden kişiye değişebilir
esra572 Ayse_ayhan12 göbekten 90derece dimdik sonuna kadar gidiyorsun ve başlıyorsun sıkmaya fis sesi gelincede cekiyorsun canım çok basit
Hcrcllr Ayse_ayhan12 benim eşim vuruyor. 1 kere acile gittik rica ettik gosterirmisiniz diye yardımcı oluyorlar sizde öyle yapın
Muratnannesi Hcrcllr valla ilk defa duyuyorum kalp damar cerrahisi hemşireyim en çok kullandığımız ilaçlardan biridir. İlginç gerçekten