BRUTAL-BETTY 15+3 haftalık hamileyim ilişki sonrası belim de feci derecede de ağrı oldu dün gece acile gittim doktor parol verdi.ve cinsel ilişki yasakladı sizce neden bel ağrısı olmuştur aynı durumu yaşıyan var mı
Asyakuzusu BRUTAL-BETTY Benim düşük riskim sonrasındada çok şiddetli ağrılarım olduğu için bizede 2.aydan itibaren yasak. Geldim 8.aya canım. Önceliğimiz bebeğimiz
Defneprensesannesi BRUTAL-BETTY bizim yasak yok ama yine yapmıyoruz eşim diyor cocugun kafasına bişey olur ondan oncede kanama olur diyodu😂
BRUTAL-BETTY Asyakuzusu kesinlikle öyle öncelik bebeğimiz ilkinde hiç böyle olmamıştım ama bu sefer çok zor geçiyor hamileligim🙈
BRUTAL-BETTY butterfly_ yaa 🙈 bizim de çok olmuyordu aslında ara da bı ama bel ağrısından sonra hiç olmayacak sanırım 🙈
Defneprensesannesi Kubrakorkut düzenli ilişki dogumu kolaylaştırır bizimki düşünmüyor korkuyo 🤦♀️ bu donemde de kadınlar istekli olunca kudurdun başına vurdunn oluyor
Kubrakorkut Defneprensesannesi hım anladım bende ters tepti isteksizlik yaptı bebek için isde ne yapcaniz geçer bu günlerde inşaallah ❤️🌹