Zeynep_ayaz Funda2735 23+0 geceleri sabahliyorum surekli belim kitleniyor ne tarafa yatsam o tarafim uyusuyor bunun disinda sikintim yok masallah 🧿 istahim acildi yedikce yiyorum 🥰💕
Elif5361 Funda2735 21 Haftalığız oğlumla daha yeni yeni hissetmeye başladım arada ☺️Onun dışında iştahım var ve hafta sonu detaylımız var çok heyecanlıyım 🥰
2bebekannesi___ Funda2735 yarın 11 Hafta oluyoruz bizde🥰 göğüs acıması sıkıntıda bir problem yok bir de sigarayı bırakamadım hala🤦🏻♀️ Çok fena vicdan azabı çekiyorum psikolojik olarak biraz sıkıntılarım vardı bırakamadım ne yapıcam bilmiyorum 😥
Funda2735 2bebekannesi___ ben tiksinerek bıraktım değil sigara kokusu bile midemi bulandırıp kusturuyor umarım sende de olur
Yasoo96 16+5. Guzel geciyor cok sukur. Arada bi kasik agrilarim oluyor. Bide size de oluyor mu merak ediyorum.. Gece yatarken ani donmelerimde falan aciyla uyaniyorum. Sanirim deli yatiyorum😂😂
Selinnn123 Funda2735 evet çoğunlukla öyle diyolar ama büyüdükçe midede yukarı doğru çıktığı içinmiş doktorların demesine göre ama saclarida olsun cok tatlı olurlar 🥰🥰
Nesliii06 Funda2735 bizde ikizlerimle 15+2 olduk bulantım 8 ve 9.haftada oldu bitti şükür onun dışında güzel gidiyo herşey 🥰
Dilangunes Greyfurt Ben bir gün şiddetli hissediyorum 3 gün çok az hissediyorum çok düzensiz tekmelerini hissetim baya net üzerinden 6 gün geçti hep hafif günde 2 3 defa pıt hissettim sonra gine net tekme sonra üzerinden günler geçti hâla pıt çok düzensiz
Dilangunes Nundiyebiri Ben tekmesini hissetim baya net bir şekilde 4 5 defa vurdu sonra üzerinden 6 gün geçti o 6 gün çok hafif pıt pıtlar etti varla yok arası dün gine tekmeledi bugün gine hiçbişey yok niye böyle düzensiz bir var kaç gün yok çok korkuyorum
Deniz59 Funda2735 tahlil için gitmiştim aslında onları yaptı bebeğe kalp atışına baktı şükür bişeyimiz yok enfeksiyon hariç tabi🙂
Eczmery123 Funda2735 33 haftalık. Duygusal olarak kötüyüm. Eşime sinir oluyorum. Her hareketi batıyor bana. Hamile olduğumu idrak edemedi daha. Hiç destek olmuyor. Daha da bu adamdan çocuk yapmam. Tek çocuk inşallah
Dilangunes Zeynep_ayaz Yaaaa benim bebek çok haraketsiz bir gün net tekmesini hissediyorum diğer 2 3 gün tık yok belki günde 2 3 defa pıt diye atar o kadar