Burcinn07- Merhaba kızlar bişey sormak istiyorum 34+4 haftalıktayiz erken doğum ihtimali var bebek rahime baskı uyguluyormus benimle aynı durumu yaşıyan varmı korkuyorum açıkçası doğarsa küveze alınır mı nasıl olur çok kafama takıyorum ☹️
Asilinannesi1 Burcinn07- 36. Haftada bana da aynısını söyledi doktorum 37+5 im hala açılmam yok. Bol bol dinlenin uzanın🌺
Mlkrfk Burcinn07- sizin gene 35 sayılır haftanız benim 31 daha 29 dan beri risk başladı. Benek baskı uyguluyormuş benim de. Açılma vs yok ama ağrılarım oluyor kasılmalarım oluyor. Magnezyuma başladım nidicard kullanıyorum duphaston da kullanıyorum günde 12 hapım var. İnşallah zamanında sağlıkla gelsin hepsi 🙏🙏🙏
Burcinn07- Asilinannesi1 Dinleniyorum ama benim biraz acilmam varmış ama hiç ağrım yok ilaç verdi inşallah bı sıkıntı olmaz 🙏🙏
Burcinn07- Mlkrfk Bende magnezyum ve bebek erken doğmasın diye progestan verdi inşallah zamanında gelsinler sağlıkla 🙏
Burcinn07- Mlkrfk Çok fazla kafana takmaktan ☹️ bende çok tedirgin oluyorum aslında bizim bu kadar stres yapmamız bebeğe de yansıyor