Merhaba..buraya bunu yazmak için cok bekledim.cok şükür sonunda yazabıldım.sezeryan doğumum oldu hamileliğimin basından beri düşme riski vardı hep dinleniyordum cok hareket etmem yasaktı.Tansiyonum ve gebelik şekerim de var tabi cok dikkat etmem gerekti.cok şükür 37+3de doğdu kuzum benım için mucize bebegım doktorum sonradan söyledi umudumuz yoktu ama zoru başardın diye 🥰92ile hamile kaldım tansiyonum yüksektı hamile olmadan önce hamile kalınca tansiyonum düzeldi kan değerlerim düzeldi kansızlık vardı düzeldi vs.birsürü şeyim vardı hepsi iyi oldu.diyet yaptım hamile iken şekerim olduğu için 85kiloyum oldum 92ile de ameliyata girdim suan 80kiloyum☺️Sezeryanla cok korkuyordum acaba iğneler acıtır mı sonta nasıl takılacak herkes birşey yazmış herkes birşeyler demişti.en iyisi yaşayıp görmek dedim ve inanın korktugum gibi olmadı sabah yatışım oldu.giyindirip ameliyathaneye indirdiler yanımda kimsem yoktu almıyorlar cünkü bi refakatçi annem vardı neyse girdim herkes cok pozitifti ameliyat masasına yatırdılar hemen elıme iğneyi gecırdıler sonra belimden iğne yapacaklardı cok korkuyordum acıtır diye ama acıtmadı hemen ayakların ısınacak dediler yavaştan uyuşacaksın diye uzandım sağ taraftanda tansiyonumu ölçen cihaz vardı.ayaklarımı hissediyordum sadece dokunmaları hissedeceksin dediler öyle oldu uyuştum sonrayı taktılar ama hıssetmedım hemşire sadece kafanı cok oynatma dedi mıden bulanır dedi ben dururmuyum malesef cok bulandı ve en kötüsü o bulandı oldu iki kere bulandı tansiyon düşünce birde ilk başta öyle 5dk sürmedi sesini duymam kızımın hemen onu giydirip yanıma getirdiler ten tene değdi sıcacıktı Rabbim herkese bekleyenlere bu duyguyu nasip etsin bambaşka birşeymiş..biraz onbes yirmi dk bekledım doktorum kisttim vardı onu da almış cok sevındım cok iyi doktorum iyiki ona gitmişim.odaya çıkardılar beni kızım ve annem vardı odada uyuşukluk geçmesi uzun sürdü ama bol bol kahve su hoşaf içtim öyle geçirdim sonra hemşireler geldi yürütmek için bi agrı oluyor cok degıl ama doğrulamadım korkuma sonra yatınca yarım saat sonra kendim hep kalktım yürüdüm açılayım diye cok konuştum ben sormak istediğiniz birşeyler varsa sorabılırsınız ☺️