Jelibonlubonibon Arkadaşlar 5 haftalık hamileyim. Kekik hamileler için zararlı diyorlar ama bugün öğrendim ve sabahtan su ana kadar booolll kekikli bı tencere makarna yedim nerdeyse. Birşey olur mu acaba ?
Gamzecvk52 Jelibonlubonibon ben hamileliğimin başından beri yiyorum o zaman yandım ben doktora sormak lazım 😁
Yelizr1 Jelibonlubonibon her denilene inanmamak gerekir ben hamile olduğumu 2 aylıkken öğrendim ondan önce röntgene bile girdim hatta ağır spor yapıyordum, doktoruna danış kontrole gittiğinde 🙋🏻♀️
Senayyalcin Jelibonlubonibon adet görmeyi teşvik eden bitkiler arasında olduğu için hamilelikte kaçınılıyor ama bir keresinden birşey olacağını sanmam .
Jelibonlubonibon Gamzecvk52 aman aman bişey olmasın inşallah ☺️ fekat çok lezzetli yenmeyecek gibi de değil ki 🥰
Sermec27 Jelibonlubonibon 26+5 haftalık hamıleyım cogu yemeğime koyup yiyorum şükür hiç bir zararını görmedim çayını içmek belki zararlı olabilir
Dryalp Jelibonlubonibon canım kekik zararlı olabılır ama o kadar makarna da zararlı olabılır gebelik şekerin çıkarsa o baya yükseltır dikkat edin açlık tokluk şekerinize baktırın kekkik bende cok severım yerdim de cok bırsey olmadı ☺️
Jelibonlubonibon Dryalp 🤭 bugün doymak bilmiyorum psikolojik herhalde hep açlık hissediyorum bugün. Makarna her zaman bu şekilde yediğim birşey değil ama kekik hemen hemen her yemeğe atıyorum. İnşallah bişey olmaz
Beyzan Jelibonlubonibon bir tencere makarna içindeki kekikten daha zararlı 😃 gebelikte her baharat abartmamak kaydı ile yenilebilir. Sadece çay şeklinde demleme içmeyin bir de çok fazla hamur işi makarna hem gebelik şekerine hem de aşırı kiloya davetiye çıkarır aman dikkat 🌸🌸