biologmommm Mls_mls02 dalga geçme ihtimali olmaz mı çocukla ilerde efil efil derler sizin tercihiniz de bn çok dikkat ediyorum görünce yazmak istedim
Mls_mls02 Selverozdmr efil / esinti rüzgar demek karakter anlamıda / sakin sessiz duyarlı verilen işi hemen yapan gibi şeyler yazıyor canım
Mls_mls02 biologmommm efil çok nadir bir isim canım kimsede yok nerdeyse bizimde anlamı falan çok hoşumuza gitti efilin neresiyle dalga geçilirki anlayamadım ben ?
biologmommm Mls_mls02 sizin tercihiniz tabi bizim burda bu kıyafet efil efil yani ince serin anlamında çok kullanılıyor ondan aklıma geldi dalga geçilmez mi acaba diye
Dilan9280 Kızlar minel ismi nasıl sizce aklıma minel ismi geldide isim konusunda kararsızım biraz en son minel gördüm bi sayfada hoşuma gitti gibi sizinde fikrinizi almak istiyorum ☺️
Selverozdmr Dilan9280 anlamı çok güzel şimdi netten baktım ama ben tercih etmezdim biraz daha duyulmuş bi isim istediğim için oda, önemli olan sizin içinize sinmesi sağlıcakla gelsin inşallah 🐣 ❤️
yesilmavi Dilan9280 Arapça anlamsız bir isim minel min -den,-dan eki el belirtme hal eki yani internette verilen anlamlara güvenmemek gerekiyor.
Dilan9280 yesilmavi ya pek duymadım açıkçası minel ismini yada duyulmuş bir isimdir ben denk gelmemisimdir kararsızım biraz isim konusunda masal ismide pek hoşuma gidiyor
yesilmavi Dilan9280 Bizde de aynı kararsızlık hüküm sürüyor inşallah güzel isimler beğenebiliriz bebeklerimize 😊
Dilan9280 yesilmavi ayy sorma hep derdim bi kızım olsun adı bu olsun diye cok şükür nasip etti şimdi isimden yana kararsızız😅