HilalYlmz Kızlar bugün tam 12 haftalık olduk ama çarpıntım olmaya başladı ve nefes darlığı yapıyor nabız hızlı attığı için aranızda böyle birşeyle karşılaşan var mı? Acaba panik atak mı tetiklendi anlam veremedim
Es_eskaya51 HilalYlmz ilk hamileligimde i carpintidan dolayi hayattan sogudum ve tekrar hamile kalmam 9yili buldu yine ayni olacak diye hoş buda planli degildi gece bile uyumuyordum ilac serum 3ayin sonunda yeni dogmus gibi olmustum gecmis olsun ama normal korkmayin yinede bi doktoronuza danisin bence
eebru- HilalYlmz 18 haftaligim 15.haftadan beri ara ara yasiyorum hatta bi ara nabzim 132 olmustu hamilelikten kaynakli olduğunu düşünüyorum
Neslihan_35 Benimde 12 haftalarda baslamış tı bende panik atak vardı daha önceden doktor bazen yapabilir dedi. Nefes egzersizi önerdi. Arada yine oluyor. Benim özellikle muayaneyelerde cok tutuyor bebege bişey oldumu kaygısı oluyor
HilalYlmz Neslihan_35 iki gündür mafoldum resmen kendimi dinlememeye çalışıyorum elimden geldiğince 😞
Senrm HilalYlmz doktor bana soda iç dedi bende aynıyım 17 olduk hala aynı devam özellikle yemeklerden sonra oluyor
HilalYlmz Es_eskaya51 inanırmısın gece bi türlü uyuyamadım YouTubedan bişeyler açıp kendimi rahatlatmaya çalıştım anca o şekilde dalmışım uykuya umarım bi an önce biter çok zorluyor 😞
Es_eskaya51 HilalYlmz saatlerce evin icinde gezerdim sadece yururken rahat edebiliyordum bitmese ben bitmistim ama cok zor bi durum umarim tez zamanda gecer seninkide
eebru- HilalYlmz gecen gece elim kalbimde nefesi zor alıyormuşum uykuda. Bi baktim biri elimi asagi cekiyo ne oluyor diye uyandim esimmis nefes alamiyodun dedi 🤭
HilalYlmz eebru- çok değişik birşey ya umarım bir an önce atlatırız sanki uyuyamıcam, uyursam uyanamayacakmışm geliyo sanırım azıcıkta psikolojik 🙄