Ne yapacam ben ya 14 aylık oğlum var ve bağırsak dugumlenmesi yaşadı 1 haftadır hastanelerdeyiz şükür şimdi iyi gibi evdeyiz ama bana coook çok bağımlı oldu yanimdan kucağımdan inmiyor ne bı yemek yiyebiliyorum nede evin işini yapabiliyorum kendimle mutfağa götüreyim diyorum hem soğuk hemde yine kucağımdan inmiyor evimiz odun sobalı inanirmisiniz hala yatak odasından çıkmadım zaten oğlum zar zor yemek yiyor 14 aylık 8 kilo çok zayıfladı bu süreçte eşimde hep yanında ol diyor bı iş yapma diyor ama karnımdaki bebişim de var hangisini düşüneyim korkuyorum bişey olacak diye 😭😭şuan evimi görseniz kacarsiniz bu evden hastaneden geldiğimizden beri elimi biseye sürmedim çünkü oğlum uyudugunda yatağına bırakıyorum hopp geri uyanıyor zaten zor bı çocuktu şimdi daha da zor oldu kızlar bebeğime bişey olmaz dimi😭😭bu saate kadar açım diye kendimi düşünmüyorum çocuklarını düşünüyorum eşime diyorum gel al oğlunu biraz iş yapayım yemek yiyeyim işim var diyor kardeşlerim desen biri işte diğeri okulda yardıma gelecek kimsem yok bacaklarım agiriyor bazen o kadar pişman oluyorum ki oğlum büyümeden 2 cisini yapmaya ge Ci kendi istegimle olmadı eşim ne benim korunmama izin verdi nede kendi korundu ben korunacam ded i ama yalancı işte ne yapacam kızlar ne yapayım hüngür hüngür aglicam şimdi evdede hazır bişey yok hemen yiyeyim