Ozge10 Merhaba hanımlar, 26+2 haftalığız bugün gebelik şekerim olduğunu öğrendim. Aranızda bunu yaşayan var mı? Nasıl ilerlediniz doğumdan sonra tekrar düzeldi mi yoksa şeker kaldı mı sizde?
Basak26 Ozge10 kaç çıktı şekeriniz acaba bende 75 gram yükleme yaptık bir saat sonra 145 çıktı daha doktora göstermedim
Sermec27 Ozge10 ben varım canım 6 haftadır diyet yapıyorum hiç kılo almadım gram aldım sadece sanırım o da bebeğin kılosu benim yüklemede aclık 93 tokluk 1 saat 196 ikinci saat 188 cıktı diyetle devam ediyorum su an ölçümlerim cok şükür güzel cıkıyor muhtemelen doktorun endokrine yönlendirir doktor bir diyet listesi hazırlar 26+5 le haftalık hamıleyım bende
Dryalp Ozge10 hamıleligimin basından beri vardı şekerim diyet yaptım tabi inisülin kullandım ben ama diyet yaparsanız dikkat ederseniz birşey olmaz☺️
Ozge10 Sermec27 benimde açlık 104, 1.saat 196 2.saat 174 çıktı. Kadın doğum uzmanı ilk olarak dahilye doktoruna yönlendirdi o da baktı sonuçlara şu an için doktorum ilaç ve insülin gerekmiyor dedi ama diyetisyene yönlendirdi.
Sermec27 Ozge10 aynen diyet yapın diyetle kontrol altına alınıyor benim alındı kontrol altına eger diyete ragmen düşmezse insülin veriyorlar o zaman inşallah gerek kalmaz ona da
Ceydaot34 Benmde var Canım şeker yüklemesi yaptım 50gr lık açlık 92 tokluk 155 çıktı kadın doğum doktorum dahiliyeye yönlendirdi en kısa zamanda gidicem inşallah
minnakveben Ozge10 ilkte yüksek cıktı 2.yi yarın yaptırcam insallah bu kez normal cıkar 2.yi yaptırdınızmı siz
Ozge10 minnakveben doktorum ikinci şeker yüklemesine gerek duymadı. Sadece bir sonra ki kontrolümde açlık ve tokluk şekerine bakmamız yeterli dedi. inşallah bidahaya düzene girmiş olur benimde 🙏