Buseninannesi_21 Kizlar 19+2′yim dün duş alirken nefes alıp verirken karnim dalgalaniyordu resmen bugün de eşim fark etti çocuk sağa kaçmış 😂 sağ tarafimda şiş ve sert baya sizinkilerde böyle gezgincimidir. 😂
eaktr Buseninannesi_21 merhabalar çook sevindim adınıza😊 ben de bugün 19. Haftamdayım. İlk kez bugün anlaşılır şekilde 3-4 kez tekmelerini hissettim💙💙💙🧿
Serpilbb Buseninannesi_21 bende bu gün 18. Haftaya girdim yatarken tam göbek deliğimin oraya öyle bir toplandı ki sanki çıkacakmış gibi oldu. Resmen bebeğin olduğu yer top şeklinde altı üstü yanları boş bebek tümsek şeklindeydi semsert birde 😂 bu 2. Ye oluyor çok değişik 😂
Melek-akckaya21 Buseninannesi_21 ayy bnde bu sabah kalktigimda sag tarafima toplanmis cok tatlı bi sekilde tekmeleyip geziyodu ilk defa hareketlerini hisetim cok güzeldi 18+3
Buseninannesi_21 Melek-akckaya21 Ben daha tam ve net olarak hareket hissedemedim ama hareketliliğini ufak tefek gördüm pıt pıt şeklinde 🌸
Serpilbb Buseninannesi_21 bende pıt pıt hissediyorum ancak bikaç haftaya dha net hissederiz inşallah 😄
Melek-akckaya21 Buseninannesi_21 evet zaten cok hafif bi sekilde pit pit diye bi his oluyo hata bn elimi koyduğumda bile gezdigini hisetim