Karadutunannesiii mumumu rahim duvarı kalınlaşmışsa iyi diye bilyorum inşallah güzel ilerler. Canım ayıptır sorması alttan nasıl muayene ediyor önlük filan mı giyiyorsun yarında benim var çok korkuyorum 🤭🤭🤭
ozlemak42 Karadutunannesiii hayır sadece alt kiyafetlerini çıkarıyorsun çatala çıkıyorsun korkulacak hiç bisey yok çok basit bi işlem
Beyzan Karadutunannesiii pantolonunu çıkarıyorsun üstüne bir örtü örtüyorsun ya da etek gibi bir şey giydiriyorlar insan kendini kasıyor ama çok basit kısa sürüyor 🙂 çati muayesi gibi değil bunda daha hassaslar gebelik olunca ya da şüphesi varsa ama çatı muayenesinde özellikle kasları ve kemiği degerlendirmek.icin anneyi azicik zorluyorlar bazen siz içinizi ferah tutun beş dk de biter hayırlı haberlerler alırsıniz inşallah 🌸
Goknur1410 Karadutunannesiii ben dün iki defa oldum etek gibi bisey giyiniyorsun kasmamaya dikkat et dokturun dior zaten sıkma kendini kasma die 5 dakika filan sürüyor çok azıcık hissediyorsun ama ondada hiç bisey olmuyor
HafizeFatih Karadutunannesiii bende de yapıldı o kadar korkuyordum doktor dedi korkma kasma ilişkiye girer gibi düşün ve baktı bittiğini bile anlamadım yani korkma güzel geçer umarım🤗🥰
Hiranurecrin Beyzan Arkadaşa ne uygulicaklar tam olarak anlamdım da konuyu 😊yani önlük filan niye giyecek nasıl bir işlem yani
Beyzan Hiranurecrin vajinal ultrason yapılacakmis yani alttan bakacaklar onu soruyor 🙂 malum alttan bakılması için kıyafetlerini çıkarması lazım ama çıplak kalmıyor insanın alt tarafı onu anlatio rahatlatmak istedim 🙂
Hiranurecrin Beyzan ha evet canim öyle oluyo tam olarak konuyu anlamamıştım onun için sordum.😊teşekkür edrim bu arada 😊🥰