Ozzseda Ben daha yeni öğrendim yarın doktora gidicem 5+4 şuan. Çalışıyorum öğleden sonra 3 gibi öyle bi uykum geliyo ki gözlerim kapanıyor resmen acıyo size de oluyo mu böyle merak ettim kızlar
Trabzon6161 Ozzseda bende şimdi test yaptım cıktı ama yarin kan testi verecem benimde sürekli uykum geliyor ve esniyorum baska belirtin var mi
Gizemliyile Ozzseda bende 7+0 gecen hafta doktora gittim 3 hafta sonra tekrar gel dedi halsizlik ve asiri mide bulantisi var bende
Ozzseda Trabzon6161 başka belirtim kasıklarım da ve karnıma bazen ağrı giriyor canım birde geceleri çok WC ye kalkıyorum .
Aslihan0609 Ozie1993 benimde ayni canim haber ver banada benimde randevum persembe ☺️ guzel haberlerle dönelim inşallah 🤲
Ririsongul Aslihan0609 gittim bu sali kese buyudu mu diye bakacak tekrar gidecem , vitamin eksikligim vardi ampul verdi
[silindi] Ozie1993 merhaba bende yarın dpktora gidicem 5+1 olacak. Kese göründü mü sizde? Bebek görünmez ama yine de sorayım bebek göründü mü :)
Aslihan0609 Ozie1993 sevindim canım gözün aydin 😘 ultrasyonda göründü mu bebek sadece kese mi göründü