milena11 Nalan96 excipial lipo kullanıyorum. Çok memnunum 20.haftadayız göbeğim baya büyük ama çatlağım olmadı henüz
Nalan96 milena11 herkes farklı farklı şeyler öneriyor iyice kafam karıştı yani cildim baya kuru 15 haftalığım şuan henüz çatlağım yok karnım henüz çok şişemedi biran önce başlamalıyım birşeye karar verip
milena11 Nalan96 vallahi yıllar önce beraber çalıştıpım bir doktorum vardı. Prof. Tu hamileydi. Başka bir hemşire arkadasımızda hamileydi. Çok pahalı çatlak kremleri kullanıyordu. O zamanda doktorumuz excipial lipo kullanıyordu. Bize paranız çoksa bebeğe harcayın yalandan kremlere para dökmeyin demişti😅 Önemli olan çatlamaya müsait olan bölgelerin sürekli nemli kalması bunun içinde yağ bazlı herşeyi kullanabilirsiniz demişti. İstersen badem yapı sür ister Hindistan cevizi yağı. En önemlisi genetik. Eğer yatkınlığın varsa gece günsüz yağ dolu küvette de uyusan çatlıyor ne yazıkki. Bol su tüketmen lazım sık sık nemlendirmen lazım
Nalan96 Haklısın, fazla su tüketmeye çalışıyorum fakat mide bulantım var hap kullanıyorum ama tam anlamıyla geçmiyor azaltıyor sadece onun için çok fazla su tüketemiyorum ama elimden geldiğince içiyorum.
milena11 Nalan96 mide bulantısı çok sıkıntı valla benim aşırı aşırı olmadı çok şükür o yüzden çok rahat içiyorum gğnde 3 3.5 lt
Nalan96 milena11 ahh keşke bende içebilsem 3 3 buçuk litre en azından 2 litre içiyorumdur heralde ölçerek içsem benim açımdan daha iyi olacak sanırım tam ne kadar tüketiyorum bilmiyorum çünkü
milena11 Nalan96 ürenin bebeğe zararı yok birkaç doktora sordum onu. Diyorum ya hiç fark etmez yağlı tut da. İstersen zeytinyağ sür
Nalan96 Çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için aydınlanmış oldum illa pahalı krem almama gerek kalmadı yani en doğalından zeytinyağ sürerim kakao yapı avakado yağı filan da iyi geliyor herkes öyle yazmış olmazsa karışım yapar sürerim bakalım umarım çatlamam 😊