Alize1 Uzun zamandır kullanmıyordum hamilelikte sürekli jiletle almak zor oluyor epilatör kullanan var mi hamilelikte bi sorun oluşturuyor mu
metehaninannesiii Alize1 aynen bende hamilelikten once de kullanıyordum şimdide kullanıyorum iyi oluyor 2 yada 3 hafta çıkmıyor
Alize1 metehaninannesiii evet çok iyi olur bende öyle düşündüm tekrar basliyim epilatöre 🥰 çok teşekkür ederim
Alize1 Ozlem23 ben daha çok genital bölge için kullanıcam bacaklarım çok önemli değilde sürekli genital bölge temizliği yapmak zor oluyor böyle daha iyi olucak 🥰🥰 teşekkür ederim hamileyken hiç kullanmadım o yüzden sordum
Ozlem23 Alize1 orayada kullanıyorum ben biraz daha uğraştırıcı oluyo ama tam karşıma ayna koyuyorum olduğu kadar 😁
Alize1 Ozlem23 aynen 🥴😅😅 görmesi zor. Ama doğum da iyi olucak jiletle bugün al yarın tekrar çıkıyor hastanede zor oluyyot ilk dogumumda baya sınır bozucu olmuştu 3 gün kaldım çok zor oldu
Alize1 kivirciginannesi onu hiç denemedim ama bi denerim şimdi ilk epilatörle alıp azaltmak lazım yoksa çok acır 😅 tek tek.