Reyhanselim Süt konusunda kafanıza takmayın kesilir mi diye düşünüp durmayın çevrenizide duymayın insanın psikolojisini bozuyolar kafaya taktıkça kesilir bebek her türlü doyar ama sağdıkça çoğalır ve uyuyup dinlenin uyku çok süt yapar
milena11 Esra004 bebek emmezse kesilebilir ama siz sağarak memeyiaktif durumda tutuyorsunuz. Şekerli çay yetersiz. Süt yapan çaylar var özel. Malt içecekler var süt yapan. Evde yaptığınız kompostolar. Gğnde en az 2.5lt su içmen gerek. Ama en önemlisi korkma endişelenme psikolojin de önemli çünkü.
Esra004 milena11 yaa bide pompayla sağıyorum göğüslerimi ondan azalmış olabilirmi elektrikli elektriksiz farkedermi
milena11 Esra004 yok farketmez ama belki cihazınız iyi değildir ondan gelmiyordur dicem o zaman baştada gelmezdi.
mmerveg Esra004 Benim bebegim küvezdeyken ememedigi halde hergün gidip dudaklarını mememe temas ettiriyordum eger anneyi aliyorlarsa yapın yrarını göreceksiniz.
Esra004 mmerveg dediğiniz gibi doktorlarin bunu soylemesi gerekmezmi en fazla 5 dakka gorebiliyorum bebeğimi
BurcuLice Esra004 canım moralini bozma stres yapma etkiler sütünü sağmaya devam et bol bol su iç boza tüketebilirsin yemeklerinde kimyon kullan duş alırken göğüs masajı yap sağlıkla rabbim kucağına kısa sürede almayı nasip etsin inşallah 🌹
Sedagb Esra004 oh kuzum benim dayanamamış çok erken gelmiş. Hayırlısı ile gelişimini tamamlayıp annesine kavuşsun🙏🏻
mmerveg Esra004 Hatta küvezdeki bebek anneyi hissediyo rahatlıyor.bir gün gitmedim agrım vardı nasıl olsa bilmez gelmedigimi diye de düşündüm ama o gün hep bagırmış.Doktorların bu konuda hassas olması gerekitr
Cahidegok Esra004 şekerli çay sütünü keser E bebek te promalt diye bir içecek var canım onu kullan mutlaka fayda sini görürsün bide bol su yarım saat arayla sağ birde bol dereotlu salata yap kendine bol yeşillik yani