Nurgullmom bsrdgn Ben decaviti bir kac kere kullandım biraktım saglık ocaginda hemsire devit 3 veriyodu aynı şeyi yapıyo ikiside decavit ekstra iştah yapar cok kilo alırsın içmene gerek yok dedi. Bende içmeyi biraktım.
Bulut2424 bsrdgn doktorum banada onun yerine damla verdi decavit kilo yapar iştah açar dedi bilginiz olsun
Oglumveben34 Nurgullmom aksine ben hiç kilo almadım ama bebeğe güzel kilo aldırıyor. Aile hekimim devit 3 yinede verdi sakın aksayitma bebekle senin için önemli dedi. İkisini de kullanıyorum ben
Nalan96 Devit 3 d vitamini için ama decavit in içinde bir sürü vitamin mineral var nasıl aynı şeyi yapıyormuş ki
Kucukkedi İçinde dr aksini belirtmedikçe kahvaltıdan sonra alabilirsiniz yazıyor, ben kahvaltıdan sonra içiyorum
Ayazali bsrdgn Bende mide bulantısı yapmıştı sabahları.dr sordum akşam yatmadan yarım saat önce içebilirsiniz demişti.oyle yapıyorum Ve çok rahatladım 🤗
Nurgullmom Oglumveben34 Bende içtim 1 hafta kadar ama iştah açılınca biraktım bende tekrar doktoruma sorayım bari
Oglumveben34 Nurgullmom bebek vücuttaki vitamin depolarını boşaltıyormuş biz vitamin takviyesi almazsak. Bu bize kilo aldırmak için değil ihmal etmeyin kendi sağlığınız içinde 😊
Nurgullmom Oglumveben34 Kilo yapmazda iştahım cok olduğu için içmene gerek yok doğal seylerle beslen bebeğine öyle bak dediler bende oyle yapmaya calişıyorum ama yinede ben bi sorarım bkalm durumumuz nasil içmem lazimmi 🙂
Misto bsrdgn fark etmiyo canım bana eczacı sabah kahvaltıdan sonra kullan demisti baska zaman baska eczaneden almistim oda fark etmez kullan istedigin saatte ama hergün aynı saatte kullan yeterki demisti yani fark etmiyor saatinde kullanman yeterli
Oglumveben34 Nurgullmom eğer doktorunuz iç derse için banada çok vitamin vs içiyorsun diyorlar ama eksikliğini onlar değil ben yaşayacağım. Doktorum ne derse o
Serapakcay bsrdgn ana eczasi kahvaltidan sonra dedi bende oglen 12 gibi kahvalti yapiyorum 1 gibi 2 gibi ictigim bile oluyo bi fark olurmuki oyle