nilufar27 selam kizlar ikinci hamileliym 15ci haftadayim ama daha karnimda bir haraket falan hiss etmedim diyorlarki ikincide daha erken oluyor ama bende olmadi ilkinde 18de hiss etmeye bashladm shimdi neden hiss etmiyorum😩
New34 nilufar27 ben 20de hissettim zar zor.ilk gebelikte 12. Haftada hissettim diyenleri görünce şaşırıyorum yanı 😄
nilufar27 Mine_Minel bende..ilk hamileliye göre kiloluyum shimdi karnimda cabuk cikti belkide ondandir
nilufar27 _Elifffffff_ bende ilki net 18in tamam oldugu gun hiss etdim ve o gunden itibaren her an..ama dedilerki shimdi daha erken olucak falan ama bishey hiss etmiyorum:.iceride haraket ediyormu acaba ultra sonada iki dafa sadece girdim
_Elifffffff_ nilufar27 o haftalarda benm 1 gün hareket ederse 2 gün hiç hissetmiyordum şimdi 21. Haftaya giricem hergun hissediyorum
Es_eskaya51 Alize1 cinsiyeti nedir bebeginizin bazilari erkek daha erken hareket eder diyorlarya o yuzden sordum😊
Beyzan nilufar27 ben ilkini 21 de hissettim bu sefer 17 de hissettim 🙂 inşallah en kısa zamanda siz de hissedersiniz insan hareketi duyunca kafası rahatlıyor iyi olduğunu anlıyor bebeğinin
birprensesvebirprensannesi nilufar27 15. Haftamda çok ufak hissettim sonra 19. Haftama kadar hissedemedim 🤷 20. Haftaya kadar net hissedemedim ama