biranne_1 Böyle bir şey gerçekten var mı ?? Dün halam buzluktan yaban Mersini dağ çileği rengi siyah oluyor verdi eve gelene kadar çözülmüş poşete dokununca parmaklarımın uçları renk oldu hemen yıkadım ama böyle bir şey duydum varmıdjr ki 6+6 yım
Mom72626 biranne_1 inanmadım yapmıştım kızımdayken. Çilek yedim K.validem almış ondaydık. Habersiz birşey yiyip bir yerine sürersen bebekte oluyor dediler. Ben de parmağımı bacağıma sürmüştüm. Kızımın bacağı çilek şeklinde kıpkırmızı doğdu 19 aylık hala öyle 🙄
Sedasmsk biranne_1 böyle şeylere inanıyorum çünkü annem de kardesimde kirmizi ete tutmuş ve tulbenti kayıyor diye kafasına tutmuş kardeşimin o tuttugu yer kipkirmizi ve saçının o tarafı kabarıyor annem o yüzden bna ete çilege siyah zeytine dokundugunda elini hemen yıka der birde gül koklama der ben dikkat ederim etrafımda var çünkü böyle şeyler yasayanlar
bademsekeri42 biranne_1 benim annemde öyle bişey yapmış kardeşim doğdugunda parmagının üstü resmen çilek gibi kırmızı ve üstü beyaz noktaydı çok tatlıydı ama geçti 2 yaşına kadar🤭🤭😄
Buketkucuk biranne_1 korktum şuan 🙈 az önce çilek yedim tabikii yerken parmak uçlarınıza kırmızı lekeleri bulaşıyor hemen sildim tabii daha sonra yaladım😅 Ama başka bir yerime değmedi yinede kızımınn parmak uçları kırmızı lekeli mi olacak yani şimdi😥
biranne_1 Mom72626 ben sürmedim direk yıkadım elimi ama çıkmadı zaten lekesi 🥺 şimdi olacsk mı onda da 🙈
biranne_1 bademsekeri42 hayırlısı olsun İnşaAllah ne bilim birden dokunmuş oldum 2 tane poşetten geçti 🙈
Bubuseli Buketkucuk Hayır canım nie olsun 😂😂😂ben koca narı temizledim ellerim battı etti çilekde hergun yiyorum 😂😂 yikadiktan sonra nolucak o zaman her dokundumuz meyvenin sebzenin şekillerini alsın çocuğumuz😂😂😂
Hypatia biranne_1 valla ben çok inanmıyorum ya,evet kimisinde oluyormuş ama olmayan bi yığın insan var.ben ciğer de doğradım,zeytin de temizledim,nar da ayıkladım,çilek te yedim😃😃 yandı bizim kız o zaman😂😂