Busgktp Herkese merhabaaa 🙋🏻♀️ Bebekleriniz için hangisini tercih ettiniz ya da edeceksiniz? Ben kararsız kaldım biraz 🤔 Bu konuda deneyimi olan, kullanan, duyan, araştıran.. herkesin yorumlarını bekliyorum ☺️
Beyzan Busgktp ben indirimden nordica marka bebek telsizi almıştım çok fonksiyonlu bir ürün değil klasik ses iletimi vardı bebek hareket edince aynen telsizinin ekranında ışık yanıyordu bir de anne isterse uzaktan ninni açıyordh bebeğe. Bana fazlası ile yetti hiç özellikle izleme ihtiyaci duymadım kameralı olsa demedim çünkü gözlemlediğim kadarıyla kameralı üründen randıman almak için biraz daha fazla bütçe ayırmak lazım maksat sadece bebeğin sesini duymak ise telsiz bana yetti 2 sene kullandım özellikle misafirliğe gidince çok işe yaradı ( tabi pandemi yoktu o zamanlar gezerdik bol bol 🤦🏻♀️) kamerasiz da gayet iş gördü ama iyi bütçe ayırirm derseniz kameralı da güzel olur döndü mü üstünü açtı mı vs diye
mmerveg Busgktp A101 den piranha marka kamera aldım güzel işimi görüyor.Cocukla başka odadan konusabiliyoruz onun sesini de görüntüsünü de görebiliyoruz.
Lulemom Evinize bağlı aslında. Ben görüntülü tercih edicem. İlk 2 ay annemlerde kalıcam. Yatak odası yukarda olduğu için görüntülü aldım, sonrası kendi evimde de salon mutfak birlikte olduğu için kapısı hep kapalı. Gözümün önünde dursun istiyorum. Sesli olanda iş görür ama tercih meselesi. Ben bebeğin hareketlerni görmek istiyorum o yüzden ☺️
Busgktp Lulemom evim çok büyük değil aslında 2+1 ve yatak odamla oturma odam çok yakın diyebilirim. O yüzden telsiz sanki işimi görecek gibi geliyor. Teşekkür ederim ☺️
Lulemom Busgktp bide şöyle bi durum var. Kimi bebek ağlayarak uyanıyo. Ona telsiz yeterli oluyo. Görüntülü pek işe yaramıyo. Ama kimi bebekte ağlamıyo direk uyanıp oturuyo yatakta, o zaman da telsiz işe yaramıyo 😄 etrafımda böyle olan 2 kişi var. İhtiyaca göre sonradan da alabilirsiniz yani
Busgktp Lulemom hahah😁 çok doğru aslında. Dediğiniz gibi telsizle başlayıp daha sonra hareketlenince görüntülüye de geçebilirim😊 benim arkadasımın biri görüntülü diğer telsiz kullanıyordu ikisi de memnundu ama görüntülü kullanan arkadaşım düşürmede ekranı kırılınca işlevi gitti
Busgktp Beyzan görüntülü olanlar gerçekten maliyetli ve biraz fuzuli gibi geliyor. Evim çok büyük olmadığı içim sadece sesini duymakta işimi görür diye düşünüyorum ki siz epey memnun kalmışsınız. Wewell markasını da çok öneriyorlar ama sizin dediğiniz markayı da incelicem. Çeşitliliğe açığım her türlü ☺️
Beyzan Busgktp benim markaya hiç bakmayın piyasada olan bir ürün değil 2 sene önce bimden almıştım 😃 şu ara en iyisi weewell diye duydum ben de 🙂
Busgktp mmerveg teşekkür ederim o markayı da bir araştırayım telsizle aynı fiyattaysa neden olmasın 😊