gulbahar0505 Bebeğim tam 10gündür küvezde kızlar dün gittigimde doktoru bugun kusmaya başladı dedi antibiyotik baslamislar destek amacli oksijen vermisler halsiz kaldigi icin bu durumu yasayan oldumu hic aranizda
Emineyigit gulbahar0505 merhaba anne sütü alıyor mu eğer alıyorsa tolere edememiş olabilir o yüzden kusmustur benim bebeğim de küvezde anne sütü aldığında birkaç gün sonra kusmustu süte ara vermiştik onun yerine ilaç başlamıştı belki sizinki de bu yüzden olabilir
Asi_0658 gulbahar0505 ben geçen pazartesi 34+0 haftada doğum.yaptim bebeğim halen kuvezde ilk benim bebeğim de anne sütünü alınca kustu ama şuan 45 cc kadar anne sütü aliyor ilk zaman tolere edemedi benim kızımda ama şuan çok şükür anne sütünü rahat aliyor insaallah sizin yavrunuzda en kısa zamanda anne sütü almaya başlar
Esra004 gulbahar0505 bende erken doğum yaptim 29+4 bebeğim 11 gündür küvezde daha 2 gündür anne sütünü veriyorlar 4 ml daha 2 ay kalacak küvezde 😔 sizinki kaç haftalik doğdu dogurupta bebeğini görmemek o kadar zorki😞😞
gulbahar0505 Emineyigit evet anne sütü baslamislardi 25 mle kadar veriyorlardı 2 gün beslenmeyi kesip takip edicez dedi doktoru insAllah biran önce iyileşir dün oşekilde gordum icim paramparca oldu 🤲
Emineyigit gulbahar0505 bende çok üzüldüm ağladım sütü kesicez diyince ama 3 gün sonra geri başladı doktor azar azar vermeye 15 20 ml şeklinde verdik daha bu hafta yavaş yavaş artırmaya başlicak milim milim kusmasn tolere etsin diye üzülme canım sütünü etkilemesin bebek yani sonuçta kusacak illa ki
bilgs15 gulbahar0505 kaç kg doğdu acaba benim de aynı nedenden dolayı sıkıntım var ? 32+5 1700 gr karın çevresi çok geride denildi
Ayra Esra004 bende geçen pazartesi günü doğum yaptım 28 haftalık 5 cc veriyorlar mış. Sizin sütünüz geliyor mu Iyi
gulbahar0505 Esra004 36+4 de dogum yaptim 20 martta 10 gün oluyor tam bugun o kadar zorki onu orda birakip ellerim boş dönmek ama onlarin cok guclu olduguna inaniyorum Allahim hepsine Sifasini versin insAllah biran once yanimiza gelsinler 😥
Esra004 Ayra ilk baslarda cok geliyordu son iki gondur fazlasiyla azalmış doktorda 4 ml veriyormus bebeğe zaten 11 gündür bebeğim doğmuş daha yeni 2 gün bebeğim azar azar içiyo
Ayra Esra004 benim sütüm çok az geliyor eczane de çay da aldım 3 saatte bir sağım yapıyorım ama hala çok çok az geliyor
gulbahar0505 Emineyigit merhaba canım bebeğim iyi şuan çok şükür sorduğun için Allah razı olsun ama hala küvezde insallah en yakin zamanda kavusuruz 🥲
Sema05 gulbahar0505 cnm öncelikle geçmiş olsn Rabb’im evladını tez zamanda sana bağışlasın inşallah. 36 haftalık doğdu demişsin ama gelişim geriliği vardı demişsin ne kadar bı gerilik di bu