Arnisa vallahi yazmak istemiyordum bir daha ama gerçekten insanı öyle bir rencide ediyorsunuz ki cevap vermemek elde değil( sırf kaç kat kesi olduğunu bende yazdığım için cevap veriyorum)… ilk önce kimse kimseyi ne korkutuyor ne de zorla bir şey yaptırıyor herkes istediği gibi doğursun kendi vücudunu kendi tanır, ama sizin hiç hakkınız yok bu şekilde konuşmaya eminim ki benden ya da normal doğum destekleyenlerden kat kat küçüksünüz az saygılı olun … hem vajina küçültme ameliyatı doğumdan sonra ilk defa duydum ve inanın ki bir sezaryen ve iki normal doğumum var ve değişen hiç bir şey yok… istediğiniz gibi doğurun kimse boğazınıza bıçak dayayıp böyle doğuracaksın demiyor niye bu kadar saldırganlaşıyorsunuz? Zaten insan bu postları okuyarak hamile kaldığına pişman olacak nerdeyse… bu arada hani nenenin vaktinden çıkalım diyorsun ya , tam onun vaktinde değilim diye normal dedim çünkü aktiv spor yapıyorum 38 yaşında olmama rağmen 3 doğumum olmasına rağmen fit bir fiziğe sahibim ama sezaryendan sonra minimum 6 ay sporu unut sadece onu değil çok şeyi unuttum bir süreliğine … sezaryandan sonra çok kötüyüm beni mahvetti zor geçti diyenlere hiç bir şey dememişsiniz ama anca biz sizi korkutmuşuz, ne olursa olsun hangi doğumu seçerseniz seçin o çocuk girdiği gibi çıkmıyor her iki doğum şekli sancılı acılı siZde bunu kabul edin ve lütfen daha saygılı yorumlar yazın … Sağlıcakla kalın herkese güzel doğumlar diliyorum her ne şekilde olursa olsun ..