Sibelezgi SutlacimiYedimmiBen birkere banyo sonrasi uzandim.baya bi hareketlendi korkmustum hatta donmeye calismist8 donemedi hala.da.donmedi ama.doktorumm dogum gunu bile donen oluyor demisti
limonluchescake SutlacimiYedimmiBen hic hissetmedim canım. Doktor söyledi iste usg de gördük. Ama hissedenler varmis. Ben hissetmemistim ama
nurell tugbaayilmazz ya bı pozisyon var a resim nasıl ekleniyo bilmiyorum o yüzden gösteremiyor um nasıl yacam onu
tugbaayilmazz nurell goggle img yükle yazıp çılan sayfaya resmi ekliyosunuz ordan da linkini kopyalıyosunuz
nurell tugbaayilmazz insallh işe yarar benimkide öyle 30 da gittim 32 de gittim şimdi haftaya 34 olcam bakalım döndü mü donmedimi
Sibelezgi tugbaayilmazz 38+3 um pazartesi dogum hala donmedi bukadar bekledik donebilir dedi ama suan sag gogus altim curudu pert oldum donmedi en son gunumu verin dedim dayaanmiyorum agriya
Momandteacher Sibelezgi 37+2 yim. İyice yerleşmiş dönmesi mümkün görünmüyor dedi doktor. Hatta dönmeye çalışmış suyu Bi tarafa toplanmış ama olmamış. Haftaya sezeryan inşallah
SutlacimiYedimmiBen limonluchescake bnde diyorum bnmki donse hissedermiyim acaba merak ediyorum 1 hafta sonra ogrenicem insllh