suscarparimm Kızlar sizde de mutfakdan çıkamama oluyor mu ağzım hiç boş durmuyor sanki midemde tünel var yediklerim başka yerlere gidiyor 😂 gece bile kalkıp yemek yediğim oluyor eşimin dalga geçtiği kadar var sanırım 😂😂
kibosd suscarparimm Normalden daha fazla yiyorum eşim şaşırıyor artık. Bazen sofradan kalkamıyorum eşim kalk artık rahatsız olacaksın diyor zorla kaldırıyor. 😂 Sınırları zorlayıp yediğim zaman evin içinde dolandığımda kahkaha atıyor 😂 gece tatlı çikolata vs yediğimde babası kurban diyip yine kahkaha atıyor 😂
milena11 suscarparimm bende öyle yiyorum yiyorum aonra şişiyorum nefes alamıyorum patlatacak gibi oluyorum 😅
suscarparimm Cevirmenannee hiç sorma elinden gelse mutfağı yatak odasına taşıyacak öyle isyan ediyor bide ben ne yiyorsam mükteza gibi ona da yediriyorum 😂
suscarparimm kibosd ahhahahahah aynı durumdayız geçen akşam yemek kalmıştı saklamıştım gece yedim 3 gibi sabah sordu eşim utanarak dedim yemiş olabilirim galiba pişman gibi baktı suratıma 😂
Cevirmenannee suscarparimm ahahaha bizim ki benimle beraber aşeriyor kız 😂 göbekleri yarıştırıyoruz 😂
[silindi] suscarparimm ya 3 4 gündür ben de öyleyim dünyaları yedim esim ses etmiyor ama gözü bende daha ne kadar yiyebilir ki acaba diye bakiyo muhtemelen😅 haftam daha erken kac kilo alirim boyle 😭 dur demem lazm kendime umarim geçicidir
suscarparimm [silindi] eşim dün o kadar komiğime giden bişey söyledi ki bu yemem yüzünden hala aklımda “ çiftlik bank tosuncuk bile ülkeyi senin kadar yemedi ” benziyormuşum
Elifmstf suscarparimm yemekten kalkıp 1 saat sonrası yine açım diye gezmeye basliyorum sürekli yeme isteği gece kalkınca bı mutfağa uğruyorum sabaha karşı yine neyse ki yanlız değilmişim 😂 kaç kg aldınız. Ben 30haftada 15kg aldım🙈🙈
Mnevvr53 suscarparimm bende oyleyim artik rabime dua ediyorum doymak istiyprum diye 😀 yiyorum doymuyorum
cemreninannesi67 Bende doymuyorum sürekli bişeyler yiyorum yemekten kalkıyorum yada kahvaltıdan hemen meyveye saldırıyorum sonra kuru yemiş sonra başka bişey derken aha oldum 🐋 bildiğin 30. Haftada 17 kilo aldım
Elifmstf suscarparimm en son sağlık ocağında ebe çok kilo aldığımi söyledi doymuyorum napiyim dedim iki kişilik yemek zorunda değilsin o psikolojide olma dedi. O psikolojide değilim zaten 2 kişilikte yemiyorum 4 5 kişilik fln benim yediğim😂😂🙈