senaakcay 5+6 gebeyim doktorum kalp atışı oluşmaya başlayacak dedi mide bulantımın olmadığını söyledim olur kalp atışı olmaya başladığında dedi ama hala yok cuma kalp atışı duymaya gidicez inşallah sizce mide bulantısının olmaması normal mi acaba bi sıkıntı mı var kalp atışı oluşmuyor mu çok korkuyorum
Polina- senaakcay belirtiler her hamile insanda aynı olmaz bence mideniz hala bulanmaya başlamamışken bu günlerin tadını çıkarmaya bakın ☺️
Es_eskaya51 senaakcay herkesin midesi bulanacak diye bir sey yokki canim belkide hic olmayacak rahat ol ama genel olarakta erken benimki 6biterken basladi
Semraersoyyyyy senaakcay ben şuan 17+6 günlük hamileyim çok çok şükür benim hiç yok denicek kadr az oldu mide bulantm herkesinki farklı korkmayin
Simru Polina- aynen oyle😂😂😂ben suan yemek yemeyi ozledim ama ozlesemde ne fayda hic birsey yiyip icemiyorum su bille icemiyorum mideniz bulanmadan yemeye bakin😊
GulcanDongel Benimde hiç bulantim olmadı 6+2 de kalp atışını duyduk, her insan bir değil, içinizi ferah tutun korkmayın 🥰 şuan 7+3 haftalığım bulantı yok 😊
Dilara29 GulcanDongel Canım bende duyamadım ama karınımdan baktı alttan muayene istedi ben izin vermedim siz nereden muayene oldunuz da kalp atışını duydunuz ☺️
GulcanDongel Dilara29 özele gidiyorum canım, İstanbul ikitleli batibahata gidiyorum orda öğrendik şükür 😊
Sarellem senaakcay ikinci hamileliğim. İkisinde de hiç mide bulantısı yaşamadım. Herkezin hamileliği farklı.