Larinnaz Melikekpln aa ilk defa duydum bunu neden ilk gebelikte girmiyor acaba.bnmde 2. Cocugum zatende.
Melikekpln Larinnaz gecen sene ben siz girermisiniz demistim normal dogum isterim ilk doğumda zorda kalmadikca sezeryan önermiyorum dedi ama bu sene konustuk sezeryan oldugun icin ben girerim ameliyatina dedi ilk gebeliklerde girmiyor kendi demisti gecen yil
Larinnaz Findikinannesi özel hastanede bile doğuma dr girmiyormi ebeler doğurtup en son anda dr gelip bakıyor.hiç sanmam melih bey girsin.
WmonallissA Ben hem Turgay beye gittim hem Melih beye, kesinlikle Turgay bey diyorum, bebeğin midesi haftasına göre biraz küçükmüş hemen farketti Turgay bey ama daha sonra Melih beye gittiğimde ben söylemeden görmedi mesela, Turgay bey çok dikkatli gerçekten
Larinnaz Findikinannesi atıyorum gece gittik yani mesai saati dısında orası acık olurmu,polikliniktenmi giriş yapılıyor yine.cnk bnde sordum onu acile gitme bsy olursa yoğun bakıma gel dedi.refakatçi olayı hakkında bilginiz varmı?eşler doğuma giremiyordur muhakkak ona şüphem yokta,acaba refakatçi kalabiliyorlarmı öZel oda tutunca.
Findikinannesi Larinnaz evet orasi acil gibi sürekli acıkmış bende o yüzden sormuştum zaten mesai saatleri dışında size nasil ulasicam diye acile gelmiceksin kadin doğum yoğun bakimina geleceksin dedi, refakatci konusunda da normal doğum yaparsan kimse kalmiyormus yaninda zaten hemen taburcu ediyorlarmis ama sezeryan olursa yaninda refakatci kaliyormus yakin zaman da bi tanıdığım sezeryan oldu 3 gün bekletiyolarmis gazini cikartana ve dikislerin toparlayana kadar
Melikekpln Larinnaz gecen sene annem kalmisti refakatci hatta kardesim 🤣 esimde koridordaki koltukta uyumustu bni birakmadi hic kiyamadim ya😞
Larinnaz Melikekpln bsy daha sorucam,doğum zamanı sezeryan olacakya alttan vajinal muayene yapıyorlarmı.
Melikekpln Larinnaz onu bende merak ediyorum digeri dedigim gibi plansiz sanciyla gittigim icin kontrol ettiler surekli cunku normal yapacakken bebek oluyo diue sezeryan dondum ben. Yapmazlar heralde 🤔
Cansu26 Findikinannesi 200₺ idi yanlış hatırlamıyorsam tavsiyem randevu almadan önce Alper Beyin kendisi ile görüşün çünkü eski yardımcısı ile birbirimizi yanlış anladık hangi haftada daha iyi görüntü alınabileceği konusunda nitekim ben geç kaldım be suyum azdı iyi görüntü alınamadı riske atmayın derim
Findikinannesi Cansu26 suan 30 haftalığım ileryen mayis hibi gitmeyi düşünmüştüm o zaman 35 haftalik falan oluyor
Melikekpln Findikinannesi 3 gun mu olmus hastaneye kalma süresi 😩 gecen sene 2 gündü 😔 hic sevmem hastanede kalmayi
Larinnaz Findikinannesi nee 3 günmü 🤔ay benim evde 2 yasında kızım var hayatta kalamam 3 günü boşver 2 bile çokkk
Cansu26 Findikinannesi ben 28 de gittim geç kalmışız en ideali 25-28 miş ama dediğim gibi yanlış yönlendirmiyim sizi kendisi ile görüşün
Findikinannesi Melikekpln hic hos bi durum değil gerçekten hastanede kalmak ama tamamen rahatlayana kadar ters bi duruma karşı tutuyorlarmis bi yönden de iyi aslinda
karazlem Findikinannesi merhaba başınız sağolsun öncelikle,allah bebeğinizi de sağlıklı sıhhatli kucağınıza almak nasip etsin🙏🏻 bisi sormak istiyorum ama acibademde hangi doktora gidiyordunuz?
Findikinannesi karazlem cok sağolun 🙏 ahmet cantuğ çalışkan adını bile hatirlamak istemediğim (sözde) doktor😒
Melikekpln Findikinannesi aynen 2. Katta kadin doğum yogun bakimi var. Melih hoca sezeryana giriyor normale girmiyor diye biliyorim kuzeniniz varsa bi sorsaniz aslinda? Pandemide sezeryanliyi kac gun yatiriyorlar nasil oluyor diye
Melikekpln Findikinannesi ben gecen sene 2 gun kaldim gazimi ve buyuge ilk gun çıktım. İnsallah gene 2. Gun cikartirlar 😔
karazlem Findikinannesi bende ona gitmeyi düşünüyordum ama hangi yönden söylediniz, riskli bi gebelik geçirdim bundan sonraki gebeliğimde ahmet cantuğ a gitmeyi düşünüyordum, prof diye ama Eger açıklama yapmak sizi tekrar o günlere götürmeyecek ise tabi, Eger üzülecekseniz hic sormayayım, kusura bakmayın simdiden.
Sno Benim önceki gebeliğimde ikili taramadan sonra Tıp fakültesinde Mete Tanıra gitmiştim 5 dk da çıkarmıştı beni. Tavrı hoşuma gitmemişti.18.haftamda detaylı ultrason için Turgay Şener e gittim ve bebekte kuyruk sokumunda kisti gördü. Daha sonra Ankarada dahil bir sürü doktora göründüm,Turgay Hocanın minicik kisti nasıl görebildiğine şaşırdılar Turgay bey ne derse doğrudur dediler. Çok ilgili bilgili ve deneyimli bir doktor,kesinlikle Turgay Şenere gidilmesini tavsiye ederim
Fundasrc-2 Sno bende buna benzer birşey duymuştum şehir dışından turgay bey için gelmişler bebekte bir hastalık var demiş daha erken gebeliği sonlandırın bebeğe eziyet etmeyin en fazla 6 ay yaşar demiş ailede ankaradaki doktorlara sormuş onlarda sonlandırmayın doktor nasıl böyle konuşabilir ihtimal var birşey olmaz demişler bebek doğmuş turgay hocanın dediği bütün sıkıntılar meydana gelmiş ve malesef ki bebek vefat etmiş hatta ailede yorumlara yazmış turgay hoca ne derse doğrudur duygusal olarak bakıyoruz ama cocugumuz cok acı çekti demiş