Deletedmom_5 3-4 gün öncesine kadar her gün tekmelerini hissediyordum ama 3-4 gündür çok hissedemiyorum normalmi acaba günde 1 kere çok hafif hissettiğim oldu sadece
mlkkk Deletedmom_5 hergün hissedilmez 25ten sonra düzene girer o yine hareket ediyordur ama siz hissetmiyorsunuzdur
kucuktosbik27 Deletedmom_5 hergün hissedende avar günde 1 2 hissedende önemli olan sen dinlenmeye geçip soluna yada sağına yattığında bebiş hareket ediyormu hareket ediyorsa 1 2 bile olsa sıkıntı yok canım 28 den sonra hareketler artıyor genelde
Teacherella1 Deletedmom_5 23 haftalığız hergun hissetmiyorum, hissettiklerimde belli belirsiz acaba onlar bebekmiydi diyorum, inşallah düzene girer kafama takıyorum bende
Deletedmom_5 kucuktosbik27 sola doğru yatip çikolata yiyip su içtim yok hareket etmedi korktum açıkcası cünkü 21. Haftadan beri her gün düzenli hissettim
kucuktosbik27 Deletedmom_5 1 saat dinlenir pozisyonda olmanız lazım birde bebiş uyuyor olabilir pozisyonu değişmiş arkasını dönmüş olabilir kontrole en son nezaman gittiniz yada gideceksiniz
Deletedmom_5 kucuktosbik27 geçen hafta perşembe gittim detayli ultrason vardı o zaman iyiydi ama kontrolden çıktıktan sonra çok uzun bi yürüyüş yaptım sonra çatılarım ağrımaya başladı o ağrıdan sonra hissetmemeye başladım zaten
Deletedmom_5 Teacherella1 ben 21. Haftadan beri her gün düzenli hissediyorum aslında ama 3 gündür toplam 3 kere hareket etmiştir. Bi sağlık ocağına gidicem yarın korkuyorum bende☹️
Bdh6445 Deletedmom_5 bende 24 haftaligim gecen haftaya gore hareketleri daha azaldi bazen gun icinde hic hareket etmiyor geceleri hareket ediyor biraz
kucuktosbik27 Deletedmom_5 Senin vücudun yorgunsa budurum oluşabiliyor canım bebek hareketlidir fakat sen hissetmiyorsundur magnezyum falan kullanıyormısun ağrıların için
Deletedmom_5 kucuktosbik27 yazdı ama henüz alamadım elimdeki ilaçlar bitince alıcam doktor öyle önerdi
kucuktosbik27 Deletedmom_5 magnezyum ağrılarını azaltır şişkinliğini krampları azaltır kaslarını aakinleştirir canım doktorun ne dediyse öyle kullan tabi ben ağrın için söyledim zaten folik asitin bitmiş olmalı bu haftaya kadar başka ne kullanıyorsun ki
Deletedmom_5 kucuktosbik27 decavitle gynoferon kullanıyorum bide tiroid ilacı ama o doğuma kadar tabi
kucuktosbik27 Deletedmom_5 ikiside demir ilacı değil mi niye magnezyumu sonra kullan dedi ki sen gene al ilacını yada muz falan ye her gün depolar çok çabuk boşalıyo özelliklede magnezyumda
Havva- Deletedmom_5 Bende 25 haftalığım 23ten sonra çok az hissediyorum normal galiba bunun içinde doktora gitmek işime gelmedi 22de gitmistim bebeğim sağlıklıydi şükürler olsun gün oldu akşama kadar hiç hissetmedim şuan biraz biraz hissediyorum yine sıkıntı etme normal demek bu haftalarda
Deletedmom_5 Havva- tesekkür ederim biraz rahatladım burda okuyunca ama yinede yarın sağlık ocağında kalp atışını dinlettircem
Zynp16askn Bende 23. Haftadayım. 22. de detaylının ikinci kontrolüm vardı. Orda da uyudu hareket etmedi. Tatlı yedim yinede sırtını döndü uyudu. Ve yine iki gündür hareket etmiyor. Bende merakdan fazla dayanamadım yarın için randevu aldım
EMerve67 Zynp16askn neden detaylıda ikinci kontrole gittin benim doktorum da beni çağırdı suyum biraz fazlaydı ona bakmak için
Zynp16askn Deletedmom_5 bence de için rahatlar canım. Benim haftaya olan randevumu yarına aldırdım. İster istemez birazda olsa endişelerden kurtuluruz