123alpseda Selam Nisan anneleri bebişlerimize kavuşmaya resmen sayılı günler kaldı benim bebişim sürekli hıçkırıyor sizinkiler nasıl
esraizmirli 123alpseda günde 2 defa hıçkırıyor birde baya uzun sürüyor🥰 bebeğin hıçkırması sağlıklı olması anlamına geliyormuş zaten 🌺
Merve10090 123alpseda benim bebeğimde her gün düzenli hıçkırıyor 😁 bazen uykum’da hıçkırıyor.. hissediyorum uykum’da 😃😅 çok şükür iyiyiz.. 35 + 2 olduk 🤲🏻 Rabbim cümlemizi sağ sağlim evlatlarımıza kavuşmayı nasip eylesin
Merve10090 esraizmirli evet soluma hareketleri yapıyorlarmış anne karnında.. doğumdan sonra nefes alacakları için şimdiden çalışıyorlarmış anne karnında
123alpseda Minikoocum sürekli olarak tık tık olan hareket bitmiyor hemen normalde hemen biter ama 36 haftalık oldu biraz uzun sürüyor
Msydn6 Mercimekmom 1-2 saniye aralıklarla ritmik bir şekilde 5 dakikaya kadar süren aynı bölgedeki atımlar hıçkırık oluyo cnm 🤗
BrcHmt Laleet bebeğinin pozisyonuna göre değişir canım o. Benim baş gelişli o yüzden göbek deliğimin altında hissediyorum aşağıda yani 😍
Baobap 123alpseda bende 34+0 ve beni delirtiyor😂 sürekli hıçkırık atakları yaşıyor. Karnım sürekli kalp gibi atıyor😂. Doktora sordum hiç bir sıkıntı yok rahat olun dedi.