Esra1104 Kizlarr yardim edinn. Mide agrisina ne yapa bilirim 😭 agridan ölüyorum. Icmedigim ilac kalmadi ama nafilee, belki önereceginiz birsey vardir
Tugcee Esra1104 valla bende öyleydim ama doktor renni verdi hiç birşeye yaramadı genelde hamılelere ona verıyorlar baska bırsey veremıyor maden suyu iç doktor öyle dedi bana minarelli su iç devamlı dedi sonra yakınlarım süt içmemi söyledi ama yuduum yudum soguk süt gerçekten cok işe yaradı bende reflüde var hamılelıkte daha cok arttı reflüm bı yudum süt içiyorum hemen tekrarladıkca bırdaha içiyorum sütü dene canım bırde maden suyunu
BBYaman Esra1104 renni fayda etmiyor gaviscon desen 5-10 dk ! Ama sarı leblebi ve bir bardak soğuk süt 🥛 gercekten mucize 😍
OlgaArslan Esra1104 sodalı ayran çok iyi geliyor diyorlar ben içmeyi denedim ama tadı midemi bulandırdığı için içememiştim istersen bi dene içebilirsen faydası çok oluyomuş. Geçmiş olsun canım
Esra1104 Tugcee suruplarin hepsini denedim. Soda nin faydasi yok denedim benimde senin gibi reflüm var dha agir ve zor geciyor 😭🤲dua etmekten baska birsey gelmiyor elimden
OlgaArslan Tugcee bana gaviscon verdi doktorum başlarda iyi geliyodu ama son haftalarında fazla yaramamaya başladı. Siz kaç haftalıksınız
Tugcee Esra1104 katiyen sütü dene derim emin ol günlerce agrı cektıgımı bılırım ne hastaneler ne doktorlar kalmadı midemden ötürü mersem tedavısı cok basıtmıs süt 🥛😂 ben inanmıyordum sonra baktım soguk süt çok işe yaradı hattta şimdi bile reflüm mahvetti beni hemen süt içtim iyiyim
Esra1104 Tugcee denicem simdi vallah yatmadan önce. Rahat uymak istiyorum. Insallah gecer. Kac bardak icmeliyim peki ? Bi sayisi var mi yoksa agirdikca mi iceyim ?
Tugcee Esra1104 bana yudum yudum iç dediler de ben zaten süt sevdıgım için yarım bardak içiyorum tekrarladıgı zaman bı yarım bardak daha içiyorum
Nurayal Reflü çok kötü ya midemin ağrısı sırtıma vuruyordu resmen işteyken duramıyordum kıvranmakta. Gaviskon iyi geldi bana. Herkeste ayni tesiri göstermiyor tabi her ilaç
Tugcee OlgaArslan banada verdi banada hıc faydası olması aksine dahada midemi bulandırdı ben şuanda 32 haftalıgım inan reflü benide mahvedıyor ve son bı kac haftadır yıne basladı tek carem süt mutlaka denıyın gecmezse bıle pes etmeyin tekrarlayın ilacın hıc faydası yok bende gülüyordum bana dedıklerınde sımdı dıyorum iyiki denemısım de çözüm bulmusum
OlgaArslan Tugcee canım ben de gerşeyi denedim sütten nefret ederim onu bile zorla içtim ama hiç fayda olmadı hayırlısıyla doğsalar geçer zaten
Sulegorkemakyol Zeytin cekirdegini yut mideyi o kadar cok rahatlatiyoki inanmazsin ve hic bir zarari yok internetdende arastira bilirsin
Tugcee Esra1104 çok sevindim bırakma hem sana faydası var hem bebege inan benim midem rahatladı sen öyle diyince 😂