Sermec27 birprensesvebirprensannesi cok güzel bir isim düşünmüşsünüz canım adıyla yaşasın minik adı gibi yiğit olsun adı gibi hep mutlu mesut olsun inşallah 🤲 🥰
birprensesvebirprensannesi Sermec27 İnşallah canım arkadaşım inşallah az kaldı ne ara geçti baksana daha dün gibiydi 🌹
Hatice68 birprensesvebirprensannesi tup bebek yapan doktorumun adı transfer günümde demiştim koyucam diye nasip olursa inşallah koyucaz siz ne koyucaksiniz🌺
Sermec27 birprensesvebirprensannesi öyle ne acılar cektik inşallah bu acıların sonu mükafattır sırayla sağ salim kucagımıza alırız hepimiz inşallah 🤲 🥰
birprensesvebirprensannesi Sermec27 İnşallah canım acılarımızı birazda olsun dindirmeye gelsinler sağlıcakla inşallah 🤲❤️
Miumiu birprensesvebirprensannesi 25+2 ve oğluşumu bekliyorum ben de canım konuşmuştuk zaten seninlee💙🐣🥰
birprensesvebirprensannesi Dilara0134 Az kalmış 🤭 Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲
esraizmirli birprensesvebirprensannesi 36+5 oğluşumu bekliyorum Allahım hepimize kolay doğum ve de yavrularımıza sağlıkla kavuşmayı nasip etsin 🥰🤲🏻🌺
birprensesvebirprensannesi esraizmirli Amin canım seninde az kalmış sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Rabbim ❣️