mavisevdasi Yenibirannee gerçekten bir duygudan bambaşka bir duyguya geçiyorsun çok değişik 😂 hadi hayırlısı olsun balım 😍
EsilaErtugrul mavisevdasi benimde 17. Haftada kız dedi %80 detaylıdada kesin kız olduğu kesinleşti, o haftalarda pek yanılma olmuyor hayırlısı olsun inş😍
EsilaErtugrul mavisevdasi bizim ablamızdan kalanlar var ama yinede ramazandan sonra inşallah ufak çaplı bir alışveriş yapıcaz🥰 seninde hayırlısı olsun inşallah canım kız bebek farklı ya🥰🥰🥰
Ozge890 mavisevdasi doktorum tahminde bulundu kiz galiba dedi ama bu sadece bi tahmin suan emin olamadım dedi bidahaki gittiğimde öğrendim ki erkekmiş biliyordum erkek olduğunu bebem cok rahati direk gider gitmez bacaklarını açtı hic böyle utanma kızarma olmadı direk gosterdi😅😅
MinnieMouse mavisevdasi ama soyle bisi de var ruyamda ben kiz bebek gormustum, bide ruyamda doktora gidiyoruz esimde kagit var cinsiyet yaziyomus kesin erkek yaziyo dimi diyorum uzuluyorum kagida bakiyorum kiz yaziyo 😁 8-9.haftalarda gordum tabi bu ruyalari
mavisevdasi MinnieMouse bende hep erkek gördüm belirtilerimin hepsi erkek hurafeler bile doğru çıktı bakalım haftaya ne diyecek doktorum😂😂