Sjsjdjg Kızlar hastane çantasını hazırlamak için pişik kremi, pudra, göğüs ucu kremi kaldı ama hangisinden alacağımı bilmiyorum yardımcı olabilirmisiniz?
Busra34ybg Sjsjdjg pudra almadım ben canım çok önerilmiyor mustelanın pişik kremini kim kullandıysa tavsiye etti onu aldım göğüs ucu içinde lansinoh aldım şimdiden ara ara kullanmaya başladım ki yumuşasın diye
Keremiko Sjsjdjg pisik kremi mustela ve minoris aldim. Pudralarda piyasada icerigi iyi urun bulmak zor ve cok da tavsiye bir urun yok. Gogus ucu kremi olarak da lansinohu oneriyor geneli. Fakat ben almadim evde vucuduma kullandigim yaglari suruyorum yumusatmasi için.
Serpil-3 Sjsjdjg pudra çok uzun zamandır yasaklandı bebeklerin akciğerlerine kaçıyor diye ben sudokrem ve mustelanın pişik kremini aldım ama hastane çantasına koymaya gerek varmı bilemedim çünkü çocuk doğar doğmaz pişik olmaz ilerleyen zamanlarda belki
OMAYBABY Sjsjdjg pudra almadım pişik kremi olarak çantaya mini boy bepantol koydum normalde sudocrem kullanıcam göğüs ucu kremi olarak da lansinoh aldım
almilaumay12 Sjsjdjg Pişik kremi bepantol göğüs ucu kremi kesinlikle garmastan pomat pudra gerek kalmıyor
Hamileyim-mutluyum Sjsjdjg pişik kremi sudocrem aldım göğüs kremi de ıncia aldım canım pudra alma bebeklrin cildine uygun değil üstelik ciğerlerine yapışıyormuş uçup