tinymom Kabızlık problemi yaşıyorum doktor ilaç verdi ama oda çok işe yaramadı yaşayan varsa bi yardımcı olun lütfen ya 😔
Buketttttt tinymom sabah aç karnına yoğurt ye canım bol su iç kuru kayısı suda beklet sabah ye suyunida ic
Mdnyldz tinymom ben dun yarim çay bardağından biraz fazla zeytinyağı içtim ((iğrençti)-ama mecbur kaldim. Yarim saat 45dk sonra çok rahatlatti bende etsini gösterdi. Miden alırsa ya da aldığı kadarını içerek deneyin isterseniz🙏🏻
Psy16 tinymom bende zor durumda kaldığım için zeytinyağı içtim birazda kayısı yedim bir kaç saat içinde etkisini gösterdi zeytinyağını içmek biraz zor ama hakkaten işe yaradı
Umi21 tinymom bende de kabızlık vardı hemoroide çevirdi sabahları biraz zeytin yagi içip arkasından ılık su icin bide hareket edin bagirsaklar çalışsın armutta cok iyi geliyor ben bunların sayesinde rahatladım
tinymom Mdnyldz ki gündür bi yemek kaşığı zeytinyağı içtim ama bi fayda etmedi az mı geldiki anlamadım
tinymom Psy16 acaba ilaçlardan mı oluyor bilmiyorum zeytinyağı da içtim ama artık zorlamaktan hemoroid olacağım makatta ağrı oluyor
Psy16 tinymom valla bilemiyorum bende enfeksiyon da olduğu için bol bol su içiyorum ama yine de kabızlık var başından beri. son 1 haftadır da hemoroid oluştu vitaminler ve demir ilacı vs yapmış olabilir
Mdnyldz tinymom toktum sabahi bekleyemedim çünkü karnim taş gibi olmuştu nefes almamı bile etkileyince aşırı rahatsizlik verdiği için tok içtim ona rağmen etkisini gördüm 45dk ya canım.
gulin-35 tinymom beyaz elma suyu ac karnına ıcın aksam yatarkende ıcın bı bardak bırde fıstık ıyı gelıyor bende bunlarda buldum careyı