Austosprensi_ milena11 ben bugün vuruldum şimdilik hafif hafif bi ağırlık var yarın daha da ağrırmıs öyle diyorlar zamanında vurulmustum okula giderken o zman ağır gelmişti 2 gün kalkamamıstım şimdilik böyle bütün eklemlerim ağrıyor bş ağırlık var üstümde ama dayanılmayacak bişey değil yarın nasıl olurum yazarım
Nur000 Bende burda yorumlardan cesaret alarak, cogu kisinin acimamis agrimamis bendede insallah acimaz diyerek gittim vuruldum. Ama 1 hafta agri cektim 10 gün kolumun üstüne yatamadım 😂 herkesin aci eşiği farkli insallah siz böyle bisey yasamazsiniz 🤗
milena11 Nur000 hep pozitifti yorumlar ne güzel 😅 inşallah benimde pozitif olur. Çok geçmiş olsun size
Ddmbcglu milena11 buradaki postları okuyunca bende korktum aşısan ki iğneden cok korkarım ama hiç öyle dedikleri gibi olmadı acıkcası sadece üstüne yatamadım sol tarafıma bu baskada hiçbişeyi yok korkmayın bende geçen cuma oldum ☺️
Ddmbcglu milena11 ben aşıyı hastayım diye 22.haftada oldum ama çok erken hissetmeye basladım 16.haftada daha simdi zaten kıpır kıpır hiç durmuyor
Deniz95 milena11 bende ilk dozumu vurdurunca ilk gün bir şey olmadı ikinci gün başladı ağrısı ama dayanılmayacak korkulacak bir ağrısı yok bende buradaki yorumlardan o kadar etkilenmiştim ki çok korkuyordum aşıdan ikincisinin ise hiç ağırısı hiçbir şeyi olmadı korkacak bir şey yokmuş 😃
milena11 Deniz95 valla olumsuz herşeyden etkilenir olsum gebeliğimde 😅 doktoruma çok güveniyorum. Asla aşı karşıtı değilim ama bi ümit doktora bile dedim hocam ne diyosunuz hani yaptırma derseniz yaptırmim falan deli misin sen bakışı attı cahil cahil konuşma der vibi😅 Beni acıdan ağrıdan çok kprkutan ikinci şeyde burda işte aşı olup bebeğinin hareketleri durdu. Kalp atışı zayıfladı falan demeleri
Busrasmert milena11 kızlar ağrıyı felan geçtim de bebeğe zararlı etkileri oluyor diye duydum genel olarak yaptırılıyor ama insan yine de korkuyor ben de yarın yaptıracağım ancak tek korkum bebeğim için herhangi bir olumsuzluk durumu (inşaAllah olmaz)
bademsekeri42 milena11 Çok fazla abarttıkları kadar yok canım bende sen gib iğneden ödüm kopar hala korkarım kan aldırırken bile bayılcak gibi olurdum o derece 😄😄🤭 ama sağlık ocagına gittim elim ayağım titriyo kadın kolumun arka tarafına doğru vurdu çekti hissetmedim bile kaç hafta bunun sıkıntısını çekiyodum bu muymuş dedim yani 😄😂 sadece 2 gün kolum ağrıdı ama işlerimi yaptım sonra geçti
Ddmbcglu milena11 kaçıncı haftadasınız gerkeste degisiyormuş bu ama zayıflık vücuttaki yag oranı ben görüyorum 22.haftada bile tam hissetmeyen var oyüzden hayırlısıyla sizde hissedersiniz insallah
esra556141 milena11 valla iğneden aşıdan korkmadigim halde duyumlarimdan dolayi tetanoz aşısından okadar çok korktum ki agiricak diye dün vuruldum vurulurken anlamadım bile küçücük iğne cok şükür şuanlik anlatıldığı gibi bi sıkıntım yok üstüne yatınca birazcık aciyo ama dayanilmicak yada zorlicak bi ağrı değil sol koluma yaptirdim zaten fazla hareket ettirmemek için korkmayın
esra556141 milena11 aynen korkmayin kasmayin kendinizi vurulurken bakmayin anlamazsiniz bile ben bebeğimin hareketlerinide hissediyorum şuan oynuyo yani içiniz rahat olsun oncesinde kalp atışını dinledi ebemin elide hafiftir normal de besmele çekti sifa olsun inşallah dedi vurdu bebegimle ilgili hiç endişe duymadım
milena11 Ddmbcglu ben 20.haftadayım biraz tombiğim ona bağlıyorum inşallah bakalım hissederim yakında
Nundiyebiri milena11 bende insanlar okadar korkuttugu için eve gelir gelmez saatlerce buz koydum bir hafta olcak hiç ayrım sızım yok çok şükür bazen abartılabiliyor
Ysmn029 milena11 az önce aşı oldum yaparken acı falan duymadım şu an bşr ağrı falan yok olursa yazarım 😊🥰 bir de ben de korktum tetanoz zararlı vs okudum ama yaptırdım rabbim korusun artık 🙏