Krizantem_ fatmArslan06 Benim 10 11 haftaya kadar sivilcelerim çıkmıştı çene bölgemde . Sonra da bir daha yaşamadım 29. Haftadayim
Serpil-3 fatmArslan06 bence bu kişşye göre değişiyor ben ikinci oğluma hamileyim ilkinde de yüzüm bi tuhaf oldu var olan çok hafif çillerim koyulaştı çirkinleştim bunda da aynı oldu çığıt derler yüzüme çığıt düştü ama kızıma hamileyken hiç olmadı
denizanasi1 Kişiye göre değişir bence canım ya, cildinin yağlılık derecesine bağlı. Benim bebeğim erkek 20 gün sonra doğacak inşallah, ilk günden bu yana 1 tane bile sivilce çıkmadı. Ama normalde de cildim fazla yağlı değildir
MerveKaya38 fatmArslan06 belim karnım yüzüm biri sönüyor biri çıkıyor inşallah sağlıkla zamaninda kucagima alimde hiç gözüme bile gözükmüyor artık 🙏🏻🥰
Gulcannnn fatmArslan06 ay öyle diyorlar ama bebeğim erkek ve yüzüm hep sivilce oldu 😂 ergenliğimde bu kadar sivilcem yoktu bebek gibi yüzüm vardı 😂
Abcc Benimde yüzüm sivilce dolu hemde büyük büyük daha yeni birazcık hafifliyo gibi ama hala var 🙄 banada erkek dendi 😁
Semashbl fatmArslan06 erkek bebeğim ama yüzüme leke düştü ve sivilcelerin arkası hiç kesilmiyor sanki karnındaki kız gibi olmuşsun diyor herkes 🤦
Yagmur_mom fatmArslan06 oluyo canim malesef😂bnde guzellesmeyi beklerken yuzum sivilce doldu 26+3 um hayla ayni 😂
_Elifffffff_ fatmArslan06 benmde öyleydi ilk 3 ay tüm vücudum ve yüzüm sivilceydi aslında erkek bebekte testosteron hormonunun salgilanmasindan dolayı kıllanma ve sivilcelenme olurmuş.
Prensmmmm fatmArslan06 benimde ikizlerimden biri erkek aşııırı sivilcelendim kızımda tertemiz olmuştu yüzüm
Selinavci fatmArslan06 benim de hep çene bölgemde çıkıyor 😅erkek bebek annesi olucam inşallah ama ilk defa duydum bunu
seyram fatmArslan06 Benimde erkek canım ama bende ilk iki ay bir iki tane çıkmıştı bir daha hiçbir şey çıkmadı yüzümde ama evet bende kendimi zaman zaman çirkin hissediyorum o da hamilelik hormonlaırndna oluyor ziraa karnımız büyüdü biraz şişlik ve biraz da kilo aldık. Ne yapalım az kaldı bebeğimi kucağımıza alalım da başka birşey istemiyorum artık 🙂
Meervenurrr fatmArslan06 28.haftadayim bende erkek bebis yüzüm hiç sivilcelenmedigim kadar sivilcelendi canim