Mucizeyibeklemek Selamın aleykum arkadaşlar 14+1 günlük hamileyim kaşık ve karin ağrılarım oluyor ve 2 gundur bacaklarım agriyor aranızda aynı durumu yaşayan varmi doktor randevuma 1 hafta var sormam için çözüm bulan varsa çok paylaşsın çok sevinirim 🤗😗
Meless Mucizeyibeklemek bacak ağrınız varsa magnezyumunuz eksilmiş olabilir. Doktorunuzla görüşün tabi. Günde 1 tane maden suyu içerseniz magnezyumunuzu arttıracaktır
dd34_ Mucizeyibeklemek ben hamileliğimde bacaklarımdan çok çektim magnezyum içtim ama değişen bişi olmadı sıcak su torbasıla yatıyordum
halaycibasi Mucizeyibeklemek aynı durumdayım 3-4 gündür ben de. Bir de eskisi kadar acıkmıyorum. Sende de aynı durum var mı ?
dd34_ Mucizeyibeklemek ben dışarı çıkıp eve geldiğimde öyleydim inşerdim kalkamazdım resmen kalçalarıma kemiklerim kırılmılta batar gibiydi bacaklarımı söylemiyorum bile
dd34_ Mucizeyibeklemek sakın korkma oluyor bak şimdi o halimden eser kalmadı ben öyle olunca suya girerdim rahatlardım hemen sonra yatardım bide çok ağrım olunca viks sürüyordum doktorum ağrı kesici içebilirsin demişti ama asla içmedim