Kdg ideemirel ben farklı bı şehirde yaşıyorum özel bı kliniğe gidiyorum ama özel hastane olmadığı için doğumu zozon hocada yapicam iki kez tek muayeneye geldim
Asel2122 Ömer hoca çok iyi herşeyi biliyor çok ilgileniyor ilk dogumuma da kendisi girdi şuan vandayim ama ikinci doğum için yine memlekete gelecem ve onun yanına gidecem ☺️hastane odaları da tek kişilik tek sıkıntı küçük ve eski bir hastane 😏
ideemirel Asel2122 Zaten hoca hakkında aksini demedim sancı odaları iki kişilik doğum da sıkıntılı ebeler yaptırıyor benimde görmediğim bı yer değil 😊 sevgiler
Elifvarinli ideemirel vallahi bende internette görmüştüm zozan hanımı olmazsa dediğiniz gibi ona giderim bende. Doktorun anlayışlı olup aklımızda ki soru işaretlerini gidermesi çok önemli. Teşekkür ederim bilgilendirme için insallah bebeklerimizi sağlıcakla kucaklariz 😊🙏
mmk01 Elifvarinli bnde zozan hanımı duymuştum gitmek istedim ama araştırdığım kadarıyla mesai dışı olursa normal doğum gelmiyormuş burda bi kaç oma giden kişi yazmıştı bide olası bir durumda numarasını vermiyormuş bundan dolayı caydım
mmk01 ideemirel Bn ilk genesis Fatma hocaya gidiyordum ama çok fazla bekletiyor ve muayenesi çok kısa sürünce değiştim bide 150 TL olmuştu SSK indirimiyle Memorial Çetin öcala geçtim iki kere gittim oda 145 TL ama bn epidural normal yapmak istiyorum tabi allh izin verirse eğer hastane çok uçuk bi fiyat vermezse epidural Memorial Çetin beyde yapıcam hem sakin hem her şeyi söylüyor hem en sevdiğim yönü ise10 gün sonra tekrar bi kontrole çağırıyor yani bi muayene bi kontrol
esra572 mmk01 yok canım geliyor doğuma. Onda öyle bir sistem yok zaten iki tane kadın dogumcu var birde numarasini bana vermişti yani veriyor
ideemirel mmk01 bende başka bı uygulamada gördüm doğuma geldiğini söylediler en iyisi tekrar kontorle gidince sormak heyecandan unutmuşum bugün 😄😊
esra572 Elifvarinli Ahmet yalınkaya ya gittim Ömer Bey’in kardeşiymis evet o hem uygun hemde memnun kalan arkds çöktü canım
mmk01 esra572 Bn burda bi kaç kişiden okudum o yüzden caydım gitmedim memeorial Çetin beye gittim ücret olarak arasında çok bişey yoktu Çetin beyde 140 TL
mmk01 ideemirel bnde çok araştırdım çok kararsız kaldım batı hastanesinde iyi yorumlar görmeyince Çetin öcala gittim memorialde muayene ücretine neredeyse aynıydı memnun kaldım gbi eğer doğum ücreti diğer hastanelere göre uçuksa ki Bn epidural istiyorum normal olursa fiyat farkı çok çıkarsa değişirim
Eymirinannesi Elifvarinli mrblar 2,5 yıl önce sezeryan doğum yapmıştım orda. Uzun uzun bakıyor ama bilgi vermiyor sen sormayana kadar. Ayrıca aşırı bekliyorsunuz randevulu olmasına rağmen.aşırı yoğun ve iki kişi birden alıyorlar içeri. Pandemi den dolayı eşte almıyorlar artık
ideemirel mmk01 Batı da fark olarak 800 TL alıyorlardı tabii ki kim içinize sindiyse gönlünüze göre olsun 😊
mmk01 ideemirel tabi bebeklerin sağlıklı gelmesi önemli olan fakat çok yüksek fiyatlarda vermeyi uygun bulmuyorum hepimiz hakkında hayırlısı olsun inşllh 🙏🏻