Zezeeeyyldrm 2prensannesi2008 ben coraspiein kullandigim zamanlar asiri boyle oluk oluk kan akiyo burnumdan sizde coraspirin kullaniyor olabilir misinjz
[silindi] Denizsa ben de kullanıyorum bi yan etkisini görmedim ama gercekten arkadaslarn dedgi gbi büyük yutarken mide bulandiriyor
Zelsonr Denizsa 😂😂olsun inşallah yavrularımızı kucağımıza alınca hepsini unutucaz🤲ben kan ilacı kullanmadım🤷 Şuan monovit D3 kullanıyorum birde decavit💜
benaslindayohum Denizsa istersen doktorunlq konus maddi durumunuzda varsa pregnoma gec omega3 icerkli vitamin kutuda 45 tane var ama 90 tl😊 sigorta karsilamiyor bunu
Sose Denizsa vitaminlerin yan etkisi olmaz ya.. Olursa da az bişi olur bünyene göre ama bende bütün vitaminlerde dışkı yeşile dönmüştü.. Bırakınca geçti..
Denizsa benaslindayohum alabilirim bende balık yiyemiyorum çünkü birde mide bulantılarım var ekstra bu hapın da yapmasından korkuyorum teşekkür ederim
Alize1 Denizsa 4. Haftada doktora gitmiştim benim doktorum direk onunla başladı ayriyetten folik asit vermedi 4. Haftadan beri kullanıyorum 19. Haftayız ama hiç bi yan etkisi olmadı sadece hafif mide bulantısı yapıyor
seyhanmiray18 Denizsa banada karin agrisi ishal yapti doktorum imom die bi ilac verdi onun yerine oda braz pahali 75 tl doktoruna sorup kullanabilirsin
Slndgngrs Denizsa bende kullanıyorum decavit bu zamana kadar ne bulanti yapti ne yan etkisini gördüm ayrica ekstra kilo alimim olmadı hamilelik boyunca suana kadar toplam 8 9 kilo aldim 37+6 olduk 😊